Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotpay Żabka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem oferty różnych hosting i zauważyłem, że w płatnościach jest dotpay i żabka. Mam 14 lat i nie wiem czy mógłbym z tego skorzystać. I jak wygląda taka płatność?

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Jeśli oferują płatności sms to wystarczy sms wysłać. Jeśli przelewem, potrzebujesz konta w banku.

Jak pisałeś masz 14 lat. Od 13 możesz już założyć konto w banku. Ja sam pamiętam, że jak potrzebowałem zapłacić za hosting poprosiłem rodziców o konto. Po tyg. już je miałem.

Nie spotkałem się z problemem, że muszę posiadać 18 lat.

Opublikowano

jesli chodzi ci o dotepay to przelewy i sms a jesli o zabke to idziesz do zabki i wypelniasz rachunek i kase im dajesz ale poprosza cie o dowod wiec nie masz na co liczyc.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Dadza ci najpierw [za 1 razem] kartke do wypelnienia , z tego co pamietam jest tam imie , nazwisko , pessel , NIP [nie wypelniasz] , data urodzenia , itd.

Szczerze , lepiej wez "Moje rachunki" [jest na DotPay'u] , idz na orlen i zaplac , bez zadnego wypelniania itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...