Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher nie włącza się... Logi w środku.

pawcio102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowales naprawic lola? Jakiego masz dostawce internetu?

Jezeli Toya to:
Wejdz w Panel Sterowania>System i Zabeczpieczenia>Narzędzia Administracyjne>Usługi>Teraz szukasz usługi Pomoc IP naciskasz prawym i zatrzymaj.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mój dostawca internetu to RDI Yureco.
2 dni temu nie było problemu. Problem zaczął się po wczorajszym JEBANYM patchu.

Lola nie da się naprawić, bo jak już wspominałem LAUNCHER nie chce sie włączyć :/

Opublikowano

54:50.984] RADS::UserKernel::KernelThread::CheckPackets: Handling disconnection of 0x00000168
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::UserKernel::KernelThread::~KernelThread: ()
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::UserKernel::KernelThread::ThreadProc: Terminate event signaled.
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::UserKernel::KernelThread::ThreadProc: Terminating (Thread ID: 0x00000000).
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::User::PandoManager::stop: stopping Pando
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::Common::HTTPConnection::HTTPConnection: (http://127.0.0.1)
(  DEBUG)[14:54:50.984] RADS::Common::HTTPConnection::Connect: (http://127.0.0.1)
(  ERROR)[14:54:51.953] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: perform request failed with code 7
(  ERROR)[14:54:51.953] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: Failed on /rest/getToken?format=xml&ClientID=PMB_Client
(  ERROR)[14:54:52.953] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: perform request failed with code 7
(  ERROR)[14:54:52.953] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: Failed on /rest/getToken?format=xml&ClientID=PMB_Client
(  ERROR)[14:54:53.968] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: perform request failed with code 7
(  ERROR)[14:54:53.968] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: Failed on /rest/shutdown?format=xml&netToken=
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::User::PandoManager::GarbageCollectPandoFiles: starting garbage collect at D:/Riot Games/League of Legends/RADS/downloads/
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::User::PandoManager::GarbageCollectPandoFiles: finished garbage collect
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::User::ManagedFileHelper::Release: 
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::UserKernel::Application::Run: Returning 0x00000000
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::Common::ErrorMessageMap::ErrorMessageMap: locale: pl_PL
(   USER)[14:54:53.968] WinMain: Operacja ukończona pomyślnie.
(  DEBUG)[14:54:53.968] RADS::Common::HTTPConnection::Disconnect: ()

Może to tylko ja, ale wygląda mi to na dość logiczny dc.

Spróbuj zwykłej reinstalacji, ale usuń sobie śmieci z tego z dysku ccleanerem dla przykładu itp.... :v Może coś da. Naprawa LoL'a imo jest bardziej problematyczna niż ściągnięcie go od nowa. Chyba, że nie pozwala na to net...

Zastanawia mnie ten moment

( DEBUG)[14:54:50.984] RADS::User::PandoManager::stop: stopping Pando

Pando przecież chyba nie ma nic wspólnego z LoL'em ? D:

Podeślij rozmiar folderu z lolem, może brakuje jakichś plików.

I sprawdź antywirusa, może akurat blokuje coś, co było zawarte w ostatnim patchu.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

NAPRAWIŁEM!

Mialem to samo..... zrobilem tak RIOT GAMES-----RADS-----system i w tym folderze otworzylem system.cfg w notatniku. Zmienilem tam euw na eu i zadzialalo. =D

Jak masz euna to tez zrob zeby eu tylko bylo.

Zadne inne sposoby nie dzialaja.

Przeczytaloem ten sposb na LoL Polish comunity i dziekuje koledze ktory ten sposob odnalazl.

Kleczalem przed kompem 3 dni a tutaj wystarczylo 2 literki zmienic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...