Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash

Lasza1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem sobie normalnie mecz

teraz rozpoczołem rozgrywke , przechodzę do gry i nagle wraca i

wyskakuje mi the game has crashed

jednak recconet nic nie daje i ten bug odpala sie kolejny raz

q044.png

Opublikowano

Jak ci sie scrasuje to musisz zxrobic tak. Musisz poczekac, az wszystkim sie zaladuje i juz beda w grze i dopiero wtedy bedziesz mogl dac reconnect i wszystko bedzie ok

Opublikowano

ja czekam , jednak po kilku minutach kilkam recconect to odpala się ponownie

w dzisiejszym patchu wywala mi pvp

zrobię chyba reinstalke

Repair robiłeś? Ta opcja wiele może zdziałać

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

no to dowaliłeś, jakim cudem ma to wiedzieć, skoro mu crashuje ? a po 2 ... po prostu była by ciągle ta sama klatka gdyby miał 0 fps .... 0 ogaru kidmod ...

@top

miałem to samo, zmień region na inny, niech się spatchuje i znowu na twój, powinno pomóc.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

no to dowaliłeś, jakim cudem ma to wiedzieć, skoro mu crashuje ? a po 2 ... po prostu była by ciągle ta sama klatka gdyby miał 0 fps .... 0 ogaru kidmod ...

@top

miałem to samo, zmień region na inny, niech się spatchuje i znowu na twój, powinno pomóc.

Kidmod nie jest od tego, żeby wiedzieć WSZYSTKO o grze, tylko od robienia porządku na forum. Niby powinien mieć jakieś pojęcie na temat gry, ale małe pojęcie ma.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Mnie już ten Kleas wkurza, powtarza odpowiedzi lecz jak ja to zrobie to warn 10 %/5 %, podaje bezsensowne i niesprawdzone metody lecz jak ja to zrobię to warn....

@up

jednak powinien dawać sensowne odpowiedzi, a nie ...

@a teraz zacytuję słowa mądrego człowieka:

2013 Oficjalnym rokiem braku wolności słowa na MPC!

@edit

wow, dodstałem ostrzeżenie, za pomoc ! ok radźcie sb sami.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

mialem to samo

nie moglem sie połączyć ,wylaczylem clienta dalem reconect i znow byl czarny ekran i znow reconect ;/

ja wlaczylem clienta jeszcze raz (zalogowalem sie i wtedy reconect) i zadzialalo

najlepsze ze mialem to po repairu ;D

jak masz to ciagle to czekaj na nowego patcha (ten znow im nie wyszedl coraz gorzej) lub pobierz gre od nowa

rarafag

nlr

brony on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...