Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skoki pinga / Lagi

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od PEWNEGO czasu mam pewien problem. Otóż gram sobie sobie normalnie i po pewnym czasie dostaje lagi tzw. z ''dupy'' ping skacze mi paranormalnie. Jest 58 ,a nagle 6478 i DC. Dodam iż to zaczęło się prawdopodobnie po tym okresie gdzie zlagowane były serwery RIOTU ,a ja wtedy lagów nie miałem.. Jak jakoś wszystko naprawili u mnie się one pojawiły.. Dzwoniłem do Nestrady i powiedzieli mi iż u niech wszystko jest Ok... W dodatku jak gram to mi wywala internet po DCKU i dzieje się tak w LoLu. Wie ktoś o co z tym chodzi?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Neta w ogole nie masz jak masz juz tego dc ?

Te patche wszystko pier dol* napisz do suppa dadza Ci chu jowa odpowiedz jebnij formata bedzie dzialac :3

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Wątpie czy format coś pomoże .. Ale zgadzam się. Jak to jest kurwa mać jebanego farexa możliwe że ja wtedy kiedy każdy miał lagi ich nie miałem a po tej boskiej ''naprawie'' mam je kurwa w zadatku

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...