Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jesteś pomiatany to pewnie dlatego, że jesteś frajerem i nie umiesz się dogadać z ludźmi. To tylko i wyłącznie twoja wina. Wszędzie będzie tak samo, chyba, że się ogarniesz.

Opublikowano

Jestem w gimnazjum

Wszystko jasne, w gimnazjum w tych czasach jest banda pierdolonych debili, nic nie poradzisz... Poza tym skoro 3gim, to ostatni rok z tymi ludźmi wiec zluzuj.

Olewaj to, albo im się odwdzieczaj tym samym... nic nie poradzisz na rozwydrzoną bande dzieciaków ;)

@up

Przez takich jak ty zaczynam wątpić w ludzkość. =D

LwG

Opublikowano

Na solo cweli weź i po sprawie.

@antywarn

Możesz zgłosić to do dyrekcji. Ja miałem w podst problem z rowerem, poszliśmy na kamery i po problemie( chyba, że nie masz kamer na placu przed szkołą).

Albo gimby nie akceptuja twojego zachowania. Możesz jesteś grzeczny, nie robisz pro elo gimborzeczy, typu faje i bronki, to dlatego cie nie lubią.

Opublikowano

Wszystko jasne, w gimnazjum w tych czasach jest banda pierdolonych debili, nic nie poradzisz... Poza tym skoro 3gim, to ostatni rok z tymi ludźmi wiec zluzuj.

Olewaj to, albo im się odwdzieczaj tym samym... nic nie poradzisz na rozwydrzoną bande dzieciaków ;)

@up

Przez takich jak ty zaczynam wątpić w ludzkość. =D

Ty nie wiesz jak to jest. Pewnie myślisz, że to przez to, że 'komuś się nudzi to nim pomiatają, żeby się mieć czym zając' czy coś. Tak nie jest. Zawsze w klasie jest jakaś osoba, która mniej pasuje do reszty i jest wyśmiewana. Przeważnie dlatego, że taka osoba zachowuje się frajersko, głupio.
Opublikowano

Wiem, że to trudne ale staraj się mieć na nich wyjebane. Ktoś kto się tak zachowuje to tylko pokazuje jak strasznie ma nasrane w głowie i jaki poziom sobą reprezentuje. Banda debili.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie daj sobą pomiatać, stawiaj się !

@Down:

Popieram, nawet jeśli za tą bułe dostanie od kilku to zachowa 'honor' i odda, uczniowie nabiorą szacunku, będą się bać mu czegoś zrobić, bo nie będą chcieli dostać :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ty nie wiesz jak to jest. Pewnie myślisz, że to przez to, że 'komuś się nudzi to nim pomiatają, żeby się mieć czym zając' czy coś. Tak nie jest. Zawsze w klasie jest jakaś osoba, która mniej pasuje do reszty i jest wyśmiewana. Przeważnie dlatego, że taka osoba zachowuje się frajersko, głupio.

Aha fajnie , trzeba udawać kogoś kim się nie jest? Jeśli jest spokojny tzn że jest frajerem? , a wgl wiesz co to znaczy "frajer" ? , nie rozumiem twojego punktu myślenia....

@Top

bądź sobą i tyle jeśli ktoś ci dokucza strzel mu prosto w piz** aż mu się odechce .. Jeśli nie potrafisz się bić to -> idź na sztuki walki ..

..

Opublikowano

Zgłoś to do dyrekcji najlepiej, że jesteś tak traktowany. Zawsze jest jakaś osoba, która musi być pomiatana. Głupie mają pomysły jak np. moi koledzy jak ktoś był w kiblu (chyba na dłuższe posiedzenie) to puszczali mele nad drzwiami i pewnie dostal. Albo zrób z siebie chwilowego kozaka, obczaj jakieś teksty czy coś w tym stylu i na troche zyskaj szacunek. Jak coś im nie będzie pasić to bierzesz jednego z tamtych frajerów którzy Ci dokuczają i gdzieś na solo (oczywiście wygraj ^^)

Niestety ale tak jest i mi też się nie podoba z tym solo, ale tak właśnie rozwiązuje się z gimbazie wszelkie problemy.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Albo po prostu jest inna i nie idzie za innymi, bo ma swoje, inne zdanie na temat roznych rzeczy...

Nie każdy robi to, co każą mu znajomi, facebook czy kwejk xD

@down

a potem offnałeś metina :x

LwG

Budowniczy
Opublikowano

Weź się za siebie poprostu i dowal im to zapamiętają.

No co prawda, przemocą nic nie zrobisz, ale gimnazjum taka jest... i czasami trzeba ...

Powiem konkretnie: Ogarnij się i weź za siebie i na solówe z nimi :P

Heh, ja pamiętam jak na mnie 2 kolesi jechało to jeden chciał mnie w morde a ja go w brzuch tamten też tak samo i koniec, bali się mnie i już więcej nie podskoczyli xD

Opublikowano

Albo po prostu jest inna i nie idzie za innymi, bo ma swoje, inne zdanie na temat roznych rzeczy...

Nie każdy robi to, co każą mu znajomi, facebook czy kwejk xD

Ale czemu ktoś ma znać twoje prawdziwe zdanie? Można skłamać i nie narażać się na coś takiego. Jak ktoś uważa, że jest silny i inni się z tym pogodzą to niech mówi co chce, ale takie popychadło czemu ma wszystkim pokazywać, że jest inny, że ma inne zdanie? Bo chce być jeszcze większym popychadłem? Mądry człowiek dostosuje się do otoczenia w takim stopniu, aby żyć z innymi w zgodzie, ale żeby nie zejść na złą drogę. Sam przeżyłem okres w życiu, gdy byłem popychadłem, ale wyszedłem z tego. Najważniejsze to nauczyć się odpowiednio dostosować do takiego towarzystwa. Dorośleć. Zrozumieć co jest uznawane za frajerskie i tego nie okazywać publicznie. Tyle ode mnie.
Opublikowano

Uroki gimnazjum, dzisiejsza młodzież w gimnazjach to banda bachorów i tyle co do autora to znajdź sobie kumpli i nawiąż kontakt i być może znudzi im się a jeśli nie to można iść w bardziej drastyczne kroki.

Opublikowano

Ale czemu ktoś ma znać twoje prawdziwe zdanie? Można skłamać i nie narażać się na coś takiego. Jak ktoś uważa, że jest silny i inni się z tym pogodzą to niech mówi co chce, ale takie popychadło czemu ma wszystkim pokazywać, że jest inny, że ma inne zdanie? Bo chce być jeszcze większym popychadłem? Mądry człowiek dostosuje się do otoczenia w takim stopniu, aby żyć z innymi w zgodzie, ale żeby nie zejść na złą drogę. Sam przeżyłem okres w życiu, gdy byłem popychadłem, ale wyszedłem z tego. Najważniejsze to nauczyć się odpowiednio dostosować do takiego towarzystwa. Dorośleć. Zrozumieć co jest uznawane za frajerskie i tego nie okazywać publicznie. Tyle ode mnie.

Ma sie dostosowywać do towarzystwa, które reprezentuje najniższy poziom naszego społeczeństwa? A weź przestań, z kim ja tu dyskutuje...

Miałem znajomego który się tak własnie dostosował, teraz odsiaduje 3 lata za rozboje, pozdrawiam ;)

LwG

Opublikowano

Ma sie dostosowywać do towarzystwa, które reprezentuje najniższy poziom naszego społeczeństwa? A weź przestań, z kim ja tu dyskutuje...

Miałem znajomego który się tak własnie dostosował, teraz odsiaduje 3 lata za rozboje, pozdrawiam ;)

Nie rozumiesz.

Mądry człowiek dostosuje się do otoczenia w takim stopniu, aby żyć z innymi w zgodzie, ale żeby nie zejść na złą drogę.

Tyle mam do powiedzenia.
Opublikowano

Tu chodzi bardziej o to żeby po prostu w miarę żyć z większością w zgodzie.

Nie koniecznie musi się z nimi odrazu utożsamiać.

Opublikowano

Chopaki, te gimnazjum co jest teraz, to nie to samo co kiedyś, teraz jeżeli nie pijesz, palisz to jesteś skreślony na starcie i albo wtaczasz się w tłum albo pozostajesz tym innym. ;)

LwG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...