Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gafoolmt2

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi sie ze wyraznie bylo napisane ze sa wiry 1 mod nie mial zadnej przyczepki a ty miales ze sa jakies wirusy przynajmniej bys poinformowal ze mam usunac z tym laucherem a nie odrazu banow a takie zarzuty sobie sam mozesz wystawiac jesli nie umiesz czytac !!!!!! widac poprostu jak modki sa rozni tutaj jeden pisze ze moze byc a drugi ze nie i ban prosze troszke pomyslec co ty wyprawiasz bo widze ze wladza uderzyla do glowy :) pozdrawiam i prosze nastepnym razem poinformowac przynajmniej ze mam np : cos usunac z tematu a nie odrazu ban i usuniecie tematu

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Mou , sorry , ale naprawde przesadzasz. Chlopak napisał wyraźnie , nie chcesz nie sciagaj. A przeciez lauchnera chinskiego kazdy ma , tylko w mc.txt zmienia ip.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

po cholere wrzuca launchera skoro wie że są trojany, nie odbanuję

Opublikowano

a po cholere jeden modek napisal ze moze byc laucher i nic nie kazal usunac i nie dal bana i sam podkreslil ze kazdy laucher tak ma !!!!!!!! serio ty troszke pomysl bo widac ze juz nie masz co robic..... prosze o glos jakiegos innego modka bo ten to jakis noobek (sorki za wyrazenie ale poprostu troszke to nie do wyobrazenia) i widac ze mpc schodzi na psy po wlasnie takim modku jakim jest mounthais :) pozdro a co mi z tego ze np odblokujesz mi postac..... a moze jestes zazdrosny ze zalozylem lepszego priva niz ty kiedys (woobmt2)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

a po cholere jeden modek napisal ze moze byc laucher i nic nie kazal usunac i nie dal bana i sam podkreslil ze kazdy laucher tak ma !!!!!!!! serio ty troszke pomysl bo widac ze juz nie masz co robic..... prosze o glos jakiegos innego modka bo ten to jakis noobek (sorki za wyrazenie ale poprostu troszke to nie do wyobrazenia) i widac ze mpc schodzi na psy po wlasnie takim modku jakim jest mounthais :) pozdro a co mi z tego ze np odblokujesz mi postac..... a moze jestes zazdrosny ze zalozylem lepszego priva niz ty kiedys (woobmt2)

sry ale ja nie zakładałem sera (wub) -,-, Kaje11 był nowicjuszem i nie wiedział wszystkiego, każdy może się pomylić

jak ci się nie podoba to wynocha z forum, bo nikt ciebie tutaj nie trzyma

Opublikowano

dobra zobacz se w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/102907-lookmt2-hamachi-pl/ odpowiedz 15..... czy ten modek ma jakies pretensje?!czy ktos wogule napisal ze przez tego lauchera ma zawirusowanego kompa odpowiedz (jak chcesz przegladni caly temat)?! i po co robisz historie jesli nikt sie nie skarżył temat byl przez okolo 4 dni i jakos nikt sie do tego nie przyczepial nikt nie kazal usunac z tematu lauchera !!! a te podejrzenia za daje trojany totalnie mnie rozbawily i troszke ludu sie pewnie smieje z Cb jak moj caly team :) pozdrawiam i prosze o odpowiedz na te pytania co zadalem :)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

no właśnie o niego mi chodzi ;)

Kaje11 jest nowym KIDMODERATOREM (nie modem) który niedawno zaczoł kształcenie. Dlatego popełnił błąd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...