Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż jestem zwolenikiem grania supportami.

Nie wymieniać taric'a, thresh'a, blitz, nunu, janna, i zastanawiam się nad lulu lub nami.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Lulu jest dla mnie o niebo lepsza:

+Slow

+Harras

+Uciszenie/brak mozliwosci ataku

+Duzy dmg z pasywki

+Ochronka

+Ulti dajace sojusznikowi hp

+Dobra w kazdej fazie gry

sstwc.jpg

Opublikowano

A ja bym obstawiał Nami:

- Mocny heal który zabiera także hp przeciwnikowi

- Dość pokaźny DMG

- 3 CC od 6 lv

- Dobra vs. poke lane

- Bardzo dobry Disengage jak i engage

- Dość mobilna dzięki pasywce

Jedynym minusem to:

- Skillshoty

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Nami

+ heal

+ mocne cc z ult

+ bonus do mv

+ harras

+ obszarowa bańka

- skillshoty z Q, oczywiście z R też jest, ale bez jaj, trzeba być ślepym żeby nie trafić

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Po ostatnich buffach Nami zrobiła się całkiem niezłym supportem. Ma wszystko czego potrzeba, dobry ult, heala, może nieźle chronić ADCarry i wspomagać na lini.

Lulu jest natomiast bardziej agresywnym supportem, z dobrym poke, ale poświęcasz pare innych rzeczy.

Jak masz premade kolege i gracie duo bot to spytaj się co mu pasuje, i do jego playstyle wybierz, nami jest bardziej defensywna niż lulu moim zdaniem.

Opublikowano

Kk dziekuje wszystkim za pomoc, i tak sam dokładnie nei wiem co jeszcze kupić ;/

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...