Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Czego Słuzy Ten Bot

pablito21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Siemanko mam pytanie czy dziala na metin2 pl farm exp bot i co zrobic zeby go ustawic i atakowal potworki

2. Pytanie do czego sluzy bot pesca np:v9.8

3. Pytanko czy dziala jeszcze skill hack na pl przez wincjent a jak dziala to jak ustawic go

4. Jak uzywac mh v6.5 na normalnym metku jak wlaczam to wyskakuje blad a na obejsciu all to samo co inne bociki czyli nie dziala spada ani 1 hit i cofa na wall hack wyrzuca gre

5929c9b2a8045_post-128131-126416808079.jpg

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

1. nie ma exp bot ani farm to po prostu zwykły keylogger ;>

2. nie wiem

3. użyj MetinModpl tam masz wbudowanego skillahacka ;> i inne przydatne opcje ;>

4. może złe obejście;>

Opublikowano

1. nie ma exp bot ani farm to po prostu zwykły keylogger ;>

2. nie wiem

3. użyj MetinModpl tam masz wbudowanego skillahacka ;> i inne przydatne opcje ;>

4. może złe obejście;>

uzywam obejscia no patch3g1 a scana zaraz wam dorzuce

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

http://www.virustotal.com/pl/analisis/35524ec41b14809b758bea3a6d2f348f0dc1d3044d015f374663fa39011beef9-1264176825

Scan M2 Bot Pesca

uruchomilem go i cos przyblizalo kamere cos tamale nie wiem o co w nim wogule biega nie bede wrzucal bo znow niechce dostac bana bo ma 3 trojany ale naprawde jest czysty mam go na kompie i nic sie nie dzieje pzdr

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

To jest Trojan.Dropper, kompletnie nie grozne, wyskakuje to tylko bo ma funkcje SendKeys (jesli sie nie myle to byl napisany w VB albo starym AutoIT)

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no ,wiesz ... ja też miałem raz trojana a za kilka dni komp zlagowany na max'a ;(

Lepiej nie sciągać ;(

kolego ja mam kasperskiego i mu ufam calkowicie raz mnie zawodl a mam go od poczatku komputera i nie wykrywa w nim zadnego wira uzywales napewno mh 4.0 4.5 5.0 5.5 itd a przeskanuj sobie go na virust total ma z 20 virusow a mam go nic mi sie nie dzieje bo go uzywam caly czas

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

• Dodaj nową pozycję...