Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie na PL'u.

Benito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zarobić trochę $, poprzez cheaty na PL'u.

Czy ktoś może podpowiedzieć mi jaki jest najlepszy sposób na duży zarobek poprzez botowanie?

Opublikowano

W dzisiejszych czasach botami nic nie zarobisz do gry, nie mówiąc już o sprzedawaniu yangów... Najlepsze opcje to DC na 75 lvl z eq na yangi i medalikiem 2x yang, drop w grocie, drop na mapach 90 i Smok/ wróżka. Innym sposobem nie zarobisz sensownej kasy, a co najwyżej bany wyłapiesz. Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

Że niby botami nic nie zarobisz? To dlaczego tyle osób je stawia a ich główne postacie to 70+ z eq +9? xD

Jako źródło sensownej kasy na wyższym lvlu to tak, sposoby które podał kolega wyżej są świetne. Ale jak zaczyna się od zera teraz (szczególnie na s26) to boty są normą ;)

Jak planujesz bocić na s26 to mało gdzie będziesz miał spoty by bocić xD IMHA zajęte, k.k i kzz zajęte, ezo w większości też - najlepszym sposobem wydaje się wbicie kilku kontom na różnych mailach 30 lvl i stawianie fb w różnych miejscach. ale z drugiej strony, na Solarze małż jest dość tania...

S26 ma to do siebie że boty przeszkadzają tylko na lvlu tak do 50, potem jest lajt jeżeli chodzi o "uczciwy" zarobek.

Ogółem to spróbuj postawić boty w m3, jak to w twoim królestwie jest zajęte to obczaj inne. Bronie na 30 - szczególnie fmsy i riby nadal schodzą jak ciepłe bułeczki, bo dużo osób zaczyna grę. A później ustaw fishbota.

A czy ten zarobek będzie duży? Jak będziesz dużo bocił to tak, lecz na cuda nie licz. I tak wyłapiesz kilka banów...

who cares?

Opublikowano

@UP na zupełny start można na botach zarobić, ale patrz o co chodziło autorowi, o zarabianie sensownej kasy i sprzedawanie za PLN. Porównajmy (S26) gdy dropniesz 20 fms'ow w dzień (chyba i tak jest to bardzo dobry wynik) to sellniesz je za 20kk. W DC ja wyciągam 10kk czystych yangów na godzine, gram np 3h dziennie i mam 30kk +bodzie. W nocy nikt na DC nie chodzi wiec moge ustawić bota na 5h. Policzcie sb sami ile z tego wychodzi kasy :D

Opublikowano

@UP na zupełny start można na botach zarobić, ale patrz o co chodziło autorowi, o zarabianie sensownej kasy i sprzedawanie za PLN. Porównajmy (S26) gdy dropniesz 20 fms'ow w dzień (chyba i tak jest to bardzo dobry wynik) to sellniesz je za 20kk. W DC ja wyciągam 10kk czystych yangów na godzine, gram np 3h dziennie i mam 30kk +bodzie. W nocy nikt na DC nie chodzi wiec moge ustawić bota na 5h. Policzcie sb sami ile z tego wychodzi kasy :D

Chyba jednak zrobię tak jak mówisz, mam postać 70lvl.

Zrobię ładne eq i będę dropił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...