Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu mając IV tier gram z VII i VIII?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Gram z kumplem od niedawna w wota.

Gramy cały czas w plutnie bo samemu nam sie nie chce.

Gdy gramy na 1 tierach to jest ok bo gramy vs 1 tiery.

Ale gdy gramy na naszych III amerykańskich to w rzeciwnym teamie są V tiery. A gdy na IV ruskich to wczoraj mieliśmy VIII tiery w enemy.

Dlaczego tak jest?

Jak mamy grać jak przeciwnik jest o 4 tiery mocniejszy?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

POnieważ twój czołg to A-20 prawda? Skoro tak jest to tzw. Spot bądź spotter.Czyli ma wykrywać pojazdy przeciwnika nie robiąc im zbyt dużej krzywdy ma je porpostu wyrkryć i zginać lub uciec.

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Ja gram T 36 chyb(4 tier rosyjski pod KV)

a kolega T50

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ja gram T 36 chyb(4 tier rosyjski pod KV)

a kolega T50

Ty grasz T-28 a kolega T-50

Problemem jest to, że T-50 rzuca Tier 5 do tieru 9, ponieważ jest troszkę mobilniejszy niż czołgi z jego poziomu, co pozwala mu na tzw. spotting/scouting.

Czołgi IV (Pz 38Na, T-50, A-20, te najbardziej mobilne) są scoutami.

shoob.png

Opublikowano

Czyli rozumiem ,że dopuki gram z nim w plutonie będę musiał grać przwciwko czołgom w które nie jestem w stanie się nawet przebić?

Czy jak kolega idzie w rosyjski czołg średni to będę grał z mocniejszymi do poki nie wbijemy 10 tieru?

Opublikowano

Czyli rozumiem ,że dopuki gram z nim w plutonie będę musiał grać przwciwko czołgom w które nie jestem w stanie się nawet przebić?

Czy jak kolega idzie w rosyjski czołg średni to będę grał z mocniejszymi do poki nie wbijemy 10 tieru?

Dopóki On gra tą T-50 będziesz walczył z przeciwnikami 5-9 TIER.

Jeżeli on przejdzie tą T-50 będziesz mógł normalnie już grać z Nim, bo Medium Tanki wrzuca już normalnie.

Opublikowano

@up

zgłosiłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...