Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RP jakies bronie hmm ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mozecie mi poleciec jakis plugin na bronie np szytylety nie tylko miecze siekiery topory specjalne TO NA SERWER RP!.Podajcie plugin.I zaproponujcie co moge ztobic jeszcze dodac na rp?

Opublikowano

Sztylety ? ! przecież nie ma takiego pluginu co by dodawał jakieś sztylety na serwer, poza tym polecam ci już wgrać mody, bo będzie to miało od razu lepszy klimat :)

Opublikowano

@UP

Pobierasz moda, tam jest instrukcja instalacji. Instalujesz tak jak na singlu, tylko, że ja tak pisze np. wrzuć zawartosć .rar do mods, to wrzucasz np. do folderu mods, plugin z naszego serwera. Niektóre mody nie są kompatybilne z trybem Multiplayer.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

@UP

Pobierasz moda, tam jest instrukcja instalacji. Instalujesz tak jak na singlu, tylko, że ja tak pisze np. wrzuć zawartosć .rar do mods, to wrzucasz np. do folderu mods, plugin z naszego serwera. Niektóre mody nie są kompatybilne z trybem Multiplayer.

Powodzenia z wgrywaniem modów na bukkicie.

Musisz pobrać specjalny silnik o nazwie npc plus (jeśli źle napisałem, przepraszam). Po starcie serwera pojawi ci się folder mods i coremods. Mody wgrywaj do mods

Informację i porady nt. Serwera z modami

-serwer taki potrzebuje dużo RAM (zasada jak na kliencie). Nie przeliczałem ile, ale szacuje tak, że 130 mb/slot

-jeśli wgrywasz jakieś mody, w których jest element wrzucany do core mods nie wgrywaj go.

-niestety, serwer taki ma jedną, dużą wadę. Wiele pluginów nie są z nim kompatybilne

-serwer trochę długo się włącza (ok. 160 s., same wyszukiwanie modów to ok 10-15 sec)

Opublikowano

Na RP dodaj jakieś topory, questy. Ale radzę ci się zaopatrzyć w mocny serwer i dobrą reklamę:)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

@up takie rzeczy są na pewno dobre. Jednak sam bym nie radził serwera z modami. Może być extra ciekawy, ale z powodu czystego lenistwa nie będą ludzie wchidzić na serwer. Wiem to z doświadczenia i opini innych ludzi. I sam dodatkowo nie słyszałem o jakimś dużym, serwerze z modami

Opublikowano

Na RP dodaj jakieś topory, questy. Ale radzę ci się zaopatrzyć w mocny serwer i dobrą reklamę:)

Topory a jest jakis plugin na specjalne topory czy jak :) ?

Opublikowano

Na dodawanie mobów/itemów/animacji/itp. są mody. Pluginy bazują na tym co dostarczył minecraft.

Opublikowano

Po prostu wprowadź tchesty z np. kilofem enchant sharp 1/2 i ustaw teksturke serwerową.

Tylko teksture edytuj żeby kilof wyglądał jak sztylet itd !

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...