Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wszystko o irelii

Niryoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelia to postać♣ która wymaga nerfa -.- Jeden z najlepszych toperów. Jeżeli zabije z Q to nie ma cd. Można tym łatwo zaskoczyć Q do miniona i go przeciwnika i combo w niego. Ult do farmy i harrasu/dobijania. Nie ma czegoś takiego jak kontry liczy się skill.

Opublikowano

Irelka jest bardzo mocnym pickiem obecnie.

Build polecam taki:

BotRK + Merce/Tabi + Trinity + Spirit Visage + Warmog + Randuin

(warmoga i randuina można zastąpić tez czymś innym pod survi, sytuacyjnie; można też gdzieś zamienić coś na Wit's End'a/Zephyra )

Opublikowano

Irelia to jedyny toper ktory nie posiada kontry, jesli riot chcialby ja znerfic to pozostaje tylko rework bo jej mechanika sama w sobie jest nie do skontrowania.

Build dosc sytuacyjny, ale najlepiej jest najpierw isc w trinity, potem w zaleznosci czy my musimy tankowac czy mamy juz dobrego tanka albo nailepiej dwoch, kupujemy BotRK/Sunfire Cape albo Warmoga, pamietaj ze trinity i botrk daja nam wystarczajaco dmg, wiecej nie potrzeba chyba ze calkowicie ownimy gre to cos pod dmg mozna dokupic.

Masteriesy 14/16/0 z nieustepliwoscia

Runy standardowe ad albo niektorym bardziej pasuje granie as+armor+mr, jak kto woli.

Powodzenia :)

Opublikowano

better nerf irelia ;>

po zakupie grałem tylko nią, teraz jakoś mi przeszło

farma, true dmg i ten heal

awesome

build? botrk i trinity się przyda. butki można tabi jak i merkurki (zależy od enmy)

nastepnie ja brałem ten taki fioletowy sztylet (nie pamiętam nazwy)

później randuin, Mym itd. tutaj już zależy od ciebie

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

MAsterki 21/9 lub 9/21

Runy to normalne jak pod kazdego topera

Build Nie sluchaj Phaiza bo jak zobaczylem jego build na podloge spadlem i sie smialem z 30 min.

Botrk/ Merce OR tabi / triforce / spirit / randiun / GA i taka irelia nie do zabicia ,jak zobacyzlem jak Phaiz kazal warmoga zbudowac to nie moglem .

@PHAIZ

Jak chcesz budowac HP na irelie to idz gnic w tym swoim bronze , ona ma E sie czyta passywy <3

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

MAsterki 21/9 lub 9/21

Runy to normalne jak pod kazdego topera

Build Nie sluchaj Phaiza bo jak zobaczylem jego build na podloge spadlem i sie smialem z 30 min.

Botrk/ Merce OR tabi / triforce / spirit / randiun / GA i taka irelia nie do zabicia ,jak zobacyzlem jak Phaiz kazal warmoga zbudowac to nie moglem .

@PHAIZ

Jak chcesz budowac HP na irelie to idz gnic w tym swoim bronze , ona ma E sie czyta passywy <3

Tobię radzę ,dobrze czytać. Chodzi tutaj o procenotowe HP nie o ilość. Ty możesz mieć max 5khp i posiadać aktualnie 4k ,a enemy ma max 2k hp i tyle ma ,a i tak dostanie stuna-.-

Mój build jest bardziej sytuacyjny. 2core itemy to BOTRK i trinity. Reszta pod enemy. Można dać zephyr i stuny od enemy to dla Ciebie jedynie draśnięcia w tf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...