Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vayne na jungli

Niryoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nope. Nie wiem gdzie to słyszałeś, ale obecnie Vayne jako jungler jest useless. Ma wolną junglę, a jej ganki są słabe i do tego bardzo zależne od pozycji wroga (nie zestunujesz z E w ściane = zmarnowałes ganka). W ogóle nie rozumiem takich pomysłów, nie warto tym iść do jungli.

Opublikowano

Z redem mogloby byc ciekawie, zwlaszcza ze ma bardzo duzego dmg, a od tylu zgankowac nie jest problemem. Problemem jest wolna jungla, poniewaz vayne nie ma zadnych skillow aoe co wiaze sie z tym ze jungle czyscilaby bardzo wolno, do tego bez reda tez tak latwo z gankami by nie miala. Juz lepszy bylby talon czy graves.

sstwc.jpg

Opublikowano

jak już chcesz coś nowego to już lepiej bierz twitcha albo nawet tf'a

vayne ganki może mieć jakie takie, ale wolna jungla + w sumie zerowe szanse na asyste przy złym użyciu E

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

2 miesiące temu bym powiedział

payebało ci sie cos vayne jungle hahahaha idiota 100 elo tard xDDDD

a tak na poważnie trafiłem na rankedzie vayne w jungle (enemy): myśle sobie fajnie troll izi łin, lecz powiem szczerze że kosiła ładnie. Grała duo z midem(ahri) i powiem tak kosili nieźle.

grałem wtedy nasusuem na topie wiec mi nie zagrażała lecz mida kosiła równo.

postać do pobawienia sie na normalach lecz myśle że wielkiego potencjału nie ma, nie trafisz dobrze z "e" i lipa.

z adc już prędziej bym podzedł twitchem bądź quinn.Lecz nie polecam takich picków :)

Opublikowano

Czekam na temat "Soraka jungle OP?!"

Co do tematu, mozna isc wszystkim :). Ostatnio chcialem zobaczyc jak sprawuje sie fizz, to wlaczylem normala i calkiem niezle mi sie gralo #.#. Ganki po 6 niesamowite, tylko wolno czysci las :D

Opublikowano

spotkałem się z vayne w jungli kilka razy ale... SSAŁA ;c jedynie jedna w moim teamie cokolwiek zrobiła. tylko podstawowy problem, bez botrka jungle czyści strasznie powoli ;/

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Quinn w jungli... idioci w teamie no to idę sobie na jungle potrolluję na normalu ;> OP FCKING OP

Vayne? Ale ty wiesz że to jest ad carry no nie?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Quinn w jungli... idioci w teamie no to idę sobie na jungle potrolluję na normalu ;> OP FCKING OP

Vayne? Ale ty wiesz że to jest ad carry no nie?

Gdyby ludzie nie sprawdzali kazdej postaci w jungli tak teraz nie mielibysmy evki w jungli.Mamy juz w Polsce kogoś o niekonwencjonalnych metodach i nie jest jakos hejtowany.Jesli by ludzie nie probowali to nie bylo niczego nowego.Co do vayne, przeciez e nie trzeba stunowac, jesli przeciwnik pushuje to pod nasza wieze go wypchnac to nie bedzie zbyt duzy problem.Problem nie jest w gankach, a w czyszczeniu jungli.Jesli w przeciwnym teamie jakis dobry counter jungler to nie pogracie ;P
Opublikowano

głupi pomysł osłabiona wersja alistara (jej E odpycha i alistara skill też) bo mniej tanky , a jungler

musi być tanky i mieć dużo CC , jeżeli już chcesz adc jungle to twitch jest dosyć silny ale nie najlepszy.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Czemu nie? Ma W dzieki czemu bedzie junglowala dosc szybko, z blue ma stuna wiec dosc safe jungle. Ganki dobre, zgankuje sie np od tylu topa albo bota od tribusha i koniec, ma wybicie jak lee tylko od 3lvla powiedzmy, a obrazenia kolosalne, do tego dochodzi red. Z tym ze na topie musi byc bardzo twardy tank i na supporcie tez by sie przydal. Mid moze byc np jakis galio bo kolejny carry jest w jungli. Musze kiedys sprobowac na normalu, wiadomo ze na rankedzie to nie zadziala bo jak wezme vayne na jungle to odrazu wszyscy afk i gram 1v5. Na diamencie wiadomo, wiele dziwnych rzeczy sie dzieje i nikt nie narzeka wiec tam mozna probowac :P

Opublikowano

Czemu nie? Ma W dzieki czemu bedzie junglowala dosc szybko, z blue ma stuna wiec dosc safe jungle. Ganki dobre, zgankuje sie np od tylu topa albo bota od tribusha i koniec, ma wybicie jak lee tylko od 3lvla powiedzmy, a obrazenia kolosalne, do tego dochodzi red. Z tym ze na topie musi byc bardzo twardy tank i na supporcie tez by sie przydal. Mid moze byc np jakis galio bo kolejny carry jest w jungli. Musze kiedys sprobowac na normalu, wiadomo ze na rankedzie to nie zadziala bo jak wezme vayne na jungle to odrazu wszyscy afk i gram 1v5. Na diamencie wiadomo, wiele dziwnych rzeczy sie dzieje i nikt nie narzeka wiec tam mozna probowac :P

świetny post xD

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Ale jak by się tak schowała w krzoKi to mogła by z zaskoczenie odepchnąć cofającego przeciwnika pod sojusznika albo jak by się wysunęła to nawet pod wieżę. Moim zdaniem na ganki to postać nawet ok. Ale w jungli miała by trudny start.

Opublikowano

W junngle nie wyfarmisz dobrych itemów, a ganki tego nie gwarantują. Myślę że lepiej sprawdzi się po prostu na ADCarry :)

Opublikowano

Myślę , że się nie daję , ale nawet jeśli by poszła - są inne lepsze picki , vayne za bardzo nie pomoże w zebraniu fraga ( ona jest bardziej do dobijania )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...