Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Siekiery

Jelonek73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Poszukuje modyfikacji do SINGLE PLAYER'a która pozwoli mi posiadać coś takiego jak magic wand ( drewniana siekiera ) tak jak na multi tzn serwerach world edit, że można zaznaczyć i zsetować teren nigdzie nie moge tego znaleść więc zwracam się do was z prośbą, Jeżeli ktoś posiada link do owej modyfikacji byłbym wdzięczny o podeslanie mi go :)

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Jest taki mod SinglePlayerCommands , jest to samo co WorldEdit na Multi :]

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

Jest singleplayercommands ale potrafią być z nim problemy,nie zaznacza mi się decond position często dopóki,dopóty nie zaznacze innego bloku

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopując, mam już SPC itd. biore sobię siekierę i zaznaczam ale ona nie reaguje działa jak normalna siekiera co zrobić żeby ją przestawić jakaś cmd ? albo konfiguracja w plikach ?? 

Opublikowano

SinglePlayerCommands ma to w opcjach

W opcjach a konkretniej ? 

tez to mialem ale zle mi dzialalo, Polecam CI zrobic server bukkita na hamachi i tam sobie wgraj world edita :)

W tym rzecz, że nie chce kombinować z serwerem a robić to na zwyczajnym singlu 

Opublikowano

musisz pobrać SPC (single player comand), który będzie miał w sobie world edita, bo samo SPC nie daje takiej opcji...

poprostu wpisz w wyszukiwarce Single player comand + world edit i powinno CI znaleść coś w tym stylu 

Opublikowano

musisz pobrać SPC (single player comand), który będzie miał w sobie world edita, bo samo SPC nie daje takiej opcji...

poprostu wpisz w wyszukiwarce Single player comand + world edit i powinno CI znaleść coś w tym stylu 

Dziękuje za pomoc, lata jak trzeba było temat do zamknięcia : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...