Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol się nie włącza

mateo210102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od wczoraj mam problem z włączeniem lola gdy włączam launcher pojawia sie logo league of legends i pojawia sie błąd , że przestał działać pomocy szukalem na wielu forach ale nie pomoglo przeinstalowywałem lola.

Opublikowano

Reinstall Adobe Flash Player'a powinien pomóc.

@down

Reinstalka Adobe Air a nie flash playera pomaga panie @up :)

Adobe Flash Player również pomaga, a przynajmniej mi to pomogło (miałem wczoraj identyczny problem). Chyba nie myślisz, że podawałbym niesprawdzone pomysły.

Opublikowano

Reinstall Adobe Flash Player'a powinien pomóc.

@down

Adobe Flash Player również pomaga, a przynajmniej mi to pomogło (miałem wczoraj identyczny problem). Chyba nie myślisz, że podawałbym niesprawdzone pomysły.

Reistalki nie pomogły

Opublikowano

Spróbuj uruchomić ze zgodnością win xp wraz jako admin. Poczekaj chwile. Jak Ci to nie zadział to zainstaluj od nowa.

Mi to pomogło. Jeżeli nie zadziała tym sposobem ze zgodnością odznacz ją i spróbuj bez zgodności z win xp.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić ze zgodnością win xp wraz jako admin. Poczekaj chwile. Jak Ci to nie zadział to zainstaluj od nowa.

Mi to pomogło. Jeżeli nie zadziała tym sposobem ze zgodnością odznacz ją i spróbuj bez zgodności z win xp.

Dziekuję wszystko pięknie działa. :D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...