Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perki IS

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie dać perki do czołgu IS bo nie mogę się zdecydować

Opublikowano

Dowódca Żarówa Mechanik gładka jazda reszta camo bądź naprawa. 2 perk wszyscy BiA

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Na pierwszy perk naprawa u połowy, u połowy gaszenie, po wbiciu 100% zmieniasz na towarzyszy broni, dalej naprawa u dowódcy, a resztę kombinuj według uznania, tak, że jeżeli perk działa od 100% daj naprawę (jak u dowódcy, potem zmieniasz na żarówę)

shoob.png

Opublikowano

Braterstwo broni 2 perek żarówka i reszta naprawa 3 bezpieczne magazynowAnie strzał z biodra gladka jazda. U dowódcy możesz se wybrać np mentora. U celowniczego zbroj mistrz. Ponieważ jak ci działo uszkodza 2 razy pod rząd to zbroj mistrz ci poprawi celność o 50-75% . Tych którzy napisali żarówka 1 po co mu w ht żarówka 1? Jeżeli ht musi szybko lądować a bia daje mu 5% do tego w dodatku daje ci lepsze camo mobilność celność działa poprawia.. Zrób tak jak ci napisałem to nie pożałujesz.

Na pierwszy perk naprawa u połowy, u połowy gaszenie, po wbiciu 100% zmieniasz na towarzyszy broni, dalej naprawa u dowódcy, a resztę kombinuj według uznania, tak, że jeżeli perk działa od 100% daj naprawę (jak u dowódcy, potem zmieniasz na żarówę)

Ej wiesz że jak usunie to traci 5% ? Lepiej dodać Odrazu niż później usuwać. Ale dam ci like

all naprawa potem reset u dowódcy na żarówe potem BiA i dalej jak chcesz ; )

Ee a. Wiesz że bia działa wtedy jak każdy zalogant go ma. Czyli nie dodawaj żarówki ;)

Dowódca Żarówa Mechanik gładka jazda reszta camo bądź naprawa. 2 perk wszyscy BiA

Camo w is - 7 lub 3 o podziwiam cię. A ile masz na. Nich % trafień od campienia 25% ?

Opublikowano

Dowódca: BiA, 6ty zmysł, Naprawa

Celowniczy: BiA, Strzał z Biodra, Naprawa

Kierowca: BiA, Hamowanie sprzęgłem, Naprawa

Ładowniczy: BiA, Bezpieczne magazynowanie, Naprawa.

Ammo to zmora ISa-3, Bia daje bonus do wszystkiego, Zwrotność zawsze się przyda, celność w czasie obrotu wieżą też. Naprawa jak naprawa.

Opublikowano

Ta teraz tak posrałem że bede robił załoge od nowa...

Opublikowano

Braterstwo broni 2 perek żarówka i reszta naprawa 3 bezpieczne magazynowAnie strzał z biodra gladka jazda. U dowódcy możesz se wybrać np mentora. U celowniczego zbroj mistrz. Ponieważ jak ci działo uszkodza 2 razy pod rząd to zbroj mistrz ci poprawi celność o 50-75% . Tych którzy napisali żarówka 1 po co mu w ht żarówka 1? Jeżeli ht musi szybko lądować a bia daje mu 5% do tego w dodatku daje ci lepsze camo mobilność celność działa poprawia.. Zrób tak jak ci napisałem to nie pożałujesz.

Ej wiesz że jak usunie to traci 5% ? Lepiej dodać Odrazu niż później usuwać. Ale dam ci like

Ee a. Wiesz że bia działa wtedy jak każdy zalogant go ma. Czyli nie dodawaj żarówki ;)

Camo w is - 7 lub 3 o podziwiam cię. A ile masz na. Nich % trafień od campienia 25% ?

70% na is-3 na is 64 % kw1s 55%

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Traci sie 20%/10%, ale BiA nie działa bez 100%, wiec bardziej sie oplaca wziac perke np naprawe i dopiero zmienić, co to 10%... nic prawie ;)

shoob.png

Opublikowano

70% na is-3 na is 64 % kw1s 55%

Jak ja mam celność jakieś 70% przy najgotszej celności z tej trójki, a ty najlepszą...

Camo na HT = debilizm lvl hard. Gówno ci da, zajmuje miejsce...

Opublikowano

Po co Ci camo w ht ?

Będziesz nimi campił z 400 metrów ? I tak Cię zobaczą po wystrzale.

Marnowanie perka.

Daj najpierw all załoga, potem u dowódcy daj żarówę.

Na 2 perku all bia i masz dobre perki.

Potem można kombinować z snajperami itp.

Te perki, które podałem to podstawowe perki.(nie na wszystkich czołgach.)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Po co Ci camo w ht ?

Będziesz nimi campił z 400 metrów ? I tak Cię zobaczą po wystrzale.

Marnowanie perka.

Daj najpierw all załoga, potem u dowódcy daj żarówę.

Na 2 perku all bia i masz dobre perki.

Potem można kombinować z snajperami itp.

Te perki, które podałem to podstawowe perki.(nie na wszystkich czołgach.)

"Daj najpierw all załoga"

Wait, what?

Chyba naprawę? Czy o co chodzi xD

shoob.png

Opublikowano

Tradycyjnie 6 dla ciężkiego czołgów jest to bardzo ważny perk działa po 100% ale wystarczy że masz go tylko na dowódcy reszta naprawa bia jest bez sensu brać na 1 perk dlaczego ? bo on działa jak każdy ma 100% a naprawa działa 2 - 3 czołgistach i nie musi być na 100% działa ile masz wybadane tyle masz naprawy (zajebiscie się sprawdza ) następny perk zależy czym jedziesz albo kamo albo bia Ja ci dam taki przykład z moim T34 na 1 żarówa (szusty ) na drugi naprawa na 3 kamo ile mam perków ? hehehhe

Opublikowano

Adam chodziło mi o to zeby u all dać naprawe i reset u dowódcy zarowe a na DRUGI perk BiA :P

nie . jestem w pmhc i kazdego kogo znam daje 1 bia . Naprawa na ht jest ważna ale dopiero pozniej . na niskich tierach liczy sie reload . np zamiast 14s to z bia dosylacz went jest 10-11s . ;)

Opublikowano

Tradycyjnie 6 dla ciężkiego czołgów jest to bardzo ważny perk działa po 100% ale wystarczy że masz go tylko na dowódcy reszta naprawa bia jest bez sensu brać na 1 perk dlaczego ? bo on działa jak każdy ma 100% a naprawa działa 2 - 3 czołgistach i nie musi być na 100% działa ile masz wybadane tyle masz naprawy (zajebiscie się sprawdza ) następny perk zależy czym jedziesz albo kamo albo bia Ja ci dam taki przykład z moim T34 na 1 żarówa (szusty ) na drugi naprawa na 3 kamo ile mam perków ? hehehhe

ważny jest perk działający od 100%, ale pamiętajcie, nie BiA, bo ono działa od 100%!!!!!!

...

Dlatego daje się u każdego naprawę i na 100% zmienia na BiA, na chuj ci na HT żarówa? Szczególnie na IS, ten czołg jest na bliskie dystanse i pee-kaa-boo, aka wyjedź pierdolnij i się schowaj. żarówka zaświeci ci po schowaniu się, jeżeli nie będziesz ciągle wykryty ;)

shoob.png

Opublikowano

Zgodzę się z tobą. Każdy robi żarówkę 1 a po jakiego. wam żarówka na ht. Moim zdaniem żarówka jest dobra tylko dla dt meda i arty

Opublikowano

To niech mi ktoś napisze w końcu jak mam dać to nie wiem co mam już robić xD

Opublikowano

He hehe co wy kurwa piszecie lol za bzdury żarówa jest ważna na każdym czołgu no oprócz ART

hehe co ty kurwa piszesz, żarówa jest ważna, ale NIE KURWA NA PIERWSZYM PERKU NA IS'IE

shoob.png

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia załatwię to na pw lub w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...