Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kontem

warsokol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wbilem dzis na warrocka i mam informacje twoje konto zostalo zbanowane na 3.849.790 min moze mi ktos pomoc bo na emial nic nie dostalem ze bann a na stronie itp loguje sie normalnie Porsze o pomoc

Moje gg 42822498

Opublikowano

Ale w czym mamy Ci pomoc? Po prostu dostales bana wiesz ze uzywales jakies dopalacze(hacki,bugi itp.) to masz bana o.O . Lecz w nie ktorych przypadkach zdarza sie bug ze pisze Ci ze masz bana ja tak mialem po ostatniej konserwacji dwa razy probowalem wejsc na acc i pisalo mi tak jak mowisz po 10 minutach probuje wejsc na acc i wszystko jest wporzadku ^_^

@down fk off <_<

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Lub dostales bana za nic.Up popracuj ze slownikiem ;)

Pisze z fona i nie mam edita wiec tak, jezeli ban za nic to pisz ticketa ale watpie zeby to pomoglo

@Up ;*

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Bana możesz dostać za to: ( spoiler )

Bana możesz dostać za to :

-Hacking (All Kinds)
-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)
-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)
-3rd party program usage (includes net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)
-Account Sharing
-Overclocking
-Modem tapping
-The use of proxies to play in other server's.
-Account selling
-Używanie Hacków
- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.
- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.
- PLVL
-Obrazy
- Potrójny komunikat Party Program Detected
- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )
- OVC
- Modem Tapping ( Tapper )
- Zmiana IP i proxy
- Sprzedaż kont.

Dostałeś bana za którąś z tych rzeczy, na minuty - po odbyciu kary konto zostanie dezaktywowane, czyli przejdzie na status perma bądź nastąpi dlvl, czyli obniżą Ci level do pierwszego, zabiorą wszystko, zachowujesz tylko nick.

Jeśli jesteś pewien na 100%, że z żadnych z tych rzeczy nie "uprawiałeś" to możesz odwoływać się poprzez ticketa:

Polecam ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zlecenia-tlumaczenie-odpowiedzi-oraz-tresci-dotyczacych-wra/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...