Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupię]Silniki gier via www!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupię autorskie silniki gier via www, obojętnie czy sportowe, rpg itd..

Płacę doładowaniem/sms!

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Witam!

Skoro napisałeś(aś) (jestem na tel. i nie widzę płci):

doładowaniem/sms

(liczba pojedyńcza), to chyba nie znasz się za bardzo na tej branży, zdajesz se sprawę z tego, że pod grę VIAWWW, potrzeba silnego serwera, najlepiej dedyk, ewentualnie VPS, które kosztują 100-800zł/mc, jeżeli chcesz nie dokończone silniki, a nawet dobrze nie zaczęte i na telefony to zapraszam na mój blog (niedano dałem z 3 projekty viawww-mobile): www.nydylier.xaa.pl. Miałem swoją grę na własnym silniku, lecz upadła po miesiącu, a stała na serwerze 25zł/mc z proserwer.
Opublikowano

@T!K3R

Nie kupisz autorskiego silnika za 20-50 zł z jednego prostego powodu - nie znajdziesz frajera, który za takie drobne napisze specjalnie dla ciebie działającą grę. Za 50zł to ja mogę studentowi programik na zaliczenie napisać (ok 1h pracy). Oczywiście możesz się ze mną nie zgodzić i dalej szukać. Pewnie i tak skończysz kupując silnik za smsa i stawiając setną, taką samą grę.

@Nydylier

Wcale nie potrzeba silnego serwera, pod warunkiem, że gra jest dobrze napisana, wiele też zależy od samej specyfiki gry. To amatorskie silniczki pisane w php i innych webowych technologiach mają takie wymagania.

Po kilku miesiącach betatestów mojego silnika szacuję, że mogę sobie pozwolić na min 500 online w każdej chwili na najtańszym vpsie z prockiem 1GHz i 1GB ramu.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

@FrozenShade

No zgodzę się, moja strona upadła gdyż był to mój pierwszy projekt związany ze stroną www, prędzej to tylko czaty gg i był on bardzo obciążony, a nawet strasznie zapytaniami "SELECT *", a kolumn było ze 100 :/

Co do ceny, to za 20-50zł dostanie jedynie logowanie i rejestrację xDD

Opublikowano

Płacę doładowaniem/sms!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZIOMUŚ JAK BĘDZIESZ KOMIKIEM TO WEŹ PODAJ JAK SIĘ NAZYWASZ BO TWOJE SKECZE BĘDĄ ZAJEBISTE!

Gra to nie jest byle co ,zwłaszcza autorska. Nie każdy jest taki jak "gryviawww" ,która sprzedała już bardzo dużo silników i mogą sobie pozzwolić na taką cenę. Ja za stronę do serwera metina biorę ok. 150 zeta ,a ty za grę chcesz zapłacić doładowaniem. Jak chcesz mi doładować konto 300/400 złotymi to spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...