Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Od czego zalezy nasz team?

XeRtEs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanko

grałem właśnie rankeda . przegraliśmy, gdyż zed nas zniszczył. Byłem ciekawy i wszedłem w jego profil a on gold IV ,zaciekawiony sprawdzilem reszte jego teamu, też mieli gold IV

więc sprawdzielm także mój team większość miala gold IV-ja silv II i jedna osoba silv I

od czego to zalezy? ;d

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Tak jak up napisal, od twojego mmr. Zyskujesz go wtedy kiedy duzo wygrasz gier, a malo przegrasz. Najwidoczniej duzo wygrywales w silverze/3/4 dlatego wlasnie masz teraz duze mmr. Im wiecej wygrywasz, tym wieksze masz mmr, moze Cie nawet o 2dywizje przeniesc(z silver 5 na 3 np.)

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak jak up napisal, od twojego mmr. Zyskujesz go wtedy kiedy duzo wygrasz gier, a malo przegrasz. Najwidoczniej duzo wygrywales w silverze/3/4 dlatego wlasnie masz teraz duze mmr. Im wiecej wygrywasz, tym wieksze masz mmr, moze Cie nawet o 2dywizje przeniesc(z silver 5 na 3 np.)

a moze wbić z silv II prosto do golda? ;d

03729251862177217306.gif

Opublikowano

a moze wbić z silv II prosto do golda? ;d

Nie, przeskoczyć można o 2 dywizje tylko z V->III (np. z gold'a V na gold'a III) i tylko jak masz na prawdę dobre MMR i prawie wszystko wygrywasz.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Ale nawet jeśli miałbyś równe MMR z swojim ( sliver I / II ) to może Ci dobierać przeciwników z golda , jak ty ich masz .

Opublikowano

Albo masz duże MMR, czyli ratio przyznawania przeciwników, albo to oni mają nieco niższe. MMR generalnie zależy czy dajesz sobie rade z lepszymi, i czy potrafisz utrzymać winstrike. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...