Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ile jakim czolgiem zarobie jeszcze tyle co na ss :D

ziutek1901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grasz dobrze, to każdym czołgiem tyle zarobisz ...

nie kazdym poniewaz niektore czolgi maja male dmg i nie nabija 2.8k dmg lub conajmniej 2.2k dmg ;c

Opublikowano

Próbuj hellcatem, szybki, zwinny, gra się nim bardzo przyjemnie

Od kiedy hellcat jest zwinny?

Skręt ma drewniany.

@top

ELC, M7

shoob.png

Opublikowano

Polecam T49 1 bitwa =30k na +

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać lekkimi czołgami i umiesz podświetlać to i nawet możesz dwa razy tyle zarobić...

Do tego polecam ELC AMXX.

A jeżeli wolisz ' łatwiejszą ' formę zarabiania to rób Hellcata.

Opublikowano

Polecam T49 1 bitwa =30k na +

mam go :) i fajnie sie nawet gra :P

czekam na dalsze propozycje :D

gdyby nie byl taki latwy do rozwalenia fajnie by sie nim gralo ;D

maly dowodzik ze go mam i fajnie sie nim gra :)

20854818004874360648.jpg

a tu cos dla ciekawskich ile dmg zadalem itp :D

80957572297954661910.jpg

Opublikowano

mało tego dmg. tyle srednio sie powinno robić tym czołgiem ale widze na SS ze nie masz załogi z perkami, ja na swoim T49 mam załoge z 3 perkami i srednio po 2k dmg wykrecam . nie mówie ze jesteś słaby ale tylko tak mówie, że to sredni dmg dla tego czołgu ; )

Opublikowano

mało tego dmg. tyle srednio sie powinno robić tym czołgiem ale widze na SS ze nie masz załogi z perkami, ja na swoim T49 mam załoge z 3 perkami i srednio po 2k dmg wykrecam . nie mówie ze jesteś słaby ale tylko tak mówie, że to sredni dmg dla tego czołgu ; )

zaczolem dopiero co nim grac wiec wiesz ...

daltego takie umki a nie inne ;)

Opublikowano

Mowie T49 papierowy pancerz ale działo co około 3 sec wali po 120 wiec czołg super!!! Polecam do zarabiania

Opublikowano

Jeżeli lubisz się przycampić:

SU-100 : Dobra mobilność, świetne działo (średni dmg mam coś koło 930 i ciągle rośnie), doskonałe camo, dobry pancerz.

Do tego można nim grać agresywnie i defensywnie.

Opublikowano

zobacze czy bedzie chcialo mi sie go robic :) jak tak to zagram :) kiedy gralem su 85 u kolegi troche lipnie sie gralo ;c

ale su 152 i su 100 super tylko ten su 85b i 85 :D ehhh no jakos sobie dam rade ;)

jak zrobie hellcata to kupie su 85b bo nim sie fajnie gra tylko ten pancerz ... ;c

za wykrycie 10 czolgow dostalem tyle :D

Zwycięstwo!
Bitwa: Malinowka 5 września 2013 17:14:20
Czołg: BT-2
Doświadczenia: 330
Kredytów: 8 604

troche malo no ale to 2 tier xD

Opublikowano

89932077553354879155.jpg

moze hellcatem ? jaki polecacie mi czolg ? po za linia niemiecka :) i francuzka :)

Polecam ci t1 zarabia po 10-30k i jeszcze se Free expa wbijesz ^_^

zobacze czy bedzie chcialo mi sie go robic :) jak tak to zagram :) kiedy gralem su 85 u kolegi troche lipnie sie gralo ;c

ale su 152 i su 100 super tylko ten su 85b i 85 :D ehhh no jakos sobie dam rade ;)

jak zrobie hellcata to kupie su 85b bo nim sie fajnie gra tylko ten pancerz ... ;c

to nie scout tylko rób dmg i fragi

za wykrycie 10 czolgow dostalem tyle :D

Zwycięstwo!

Bitwa: Malinowka 5 września 2013 17:14:20

Czołg: BT-2

Doświadczenia: 330

Kredytów: 8 604

troche malo no ale to 2 tier xD

Opublikowano

dzisiaj wymaxowalem hellcata i fajnie sie gra ale z ta lufa co laduje sie 2.64 sec tez fajnie sie gralo :)

t1 heav robic nie bede bo mi sie nie podoba i ciulowo sie gra (gralem u kolgi) kazdy ma swoje zdanie na temat danego czlogu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...