Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poziom na normalach

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po rozegraniu paru rankedow na glownym koncie wbilem sobie na inne gdzie jest okolo 150 wygranych zwyklych gier. Mowie zagram sobie luzno jakiegos normala 5 na 5.

I co dziwne? Na tym koncie nie sa jeszcze kompletne 2 strony run a losuje mi ziomkow ktorzy maja diamenty platyny po grze sprawdzam tylko ile kto ma winow zwyklych a tam kazdy po 1k+. No i co to ma byc? Wychodzi na to ze jak chce zagrac trudny mecz to lepiej jak gram normale na tym koncie niz w goldzie rankedy. Dlaczego tak nie rowno losuje?

u1lc.png
Opublikowano

KidModzie ale on napisał, że w enemy miał platyny/diaxy i 1k+ winów.

Ja mam 175 wygranych, silver II i na normalach które gram żadko, ale jak gram to nie wiem czemu losuje mi w enemy ziomków co mają po 1k winów i więcej i jakaś platynka i wyżej ,a u mnie zawsze w teamie mam takich co mają mniej więcej tyle winów..................

Opublikowano

Tylko że ilość rozegranych gier nie świadczy o skillu. Różnie dodaje, ja na smurfie lvl 18 trafiałem na goldy-platyny na normalach. Tak więc... ;)

userbar.png

Opublikowano

Ja mam Silver V i z 500 wygranych normali i do teamów zazwyczaj dodaje mi Goldy, które mają po 400-600 winów. Nic dziwnego, pewnie im się trafił ten gold i kilku słabszych.

Opublikowano

Mam silver 5 i teraz na normalach tak z 1 bronze u mnie i u nich w teamie. Tak to bez dywizji. Mi się wydaje że to od rozegranych/wygranych normali zależy

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

bywa różnie

ja miewam tak że w goldzie nie mam sobie równych, a jak gram na normalach na 15lvl ciśnienie mnie jakaś ahrii

nie wiadomo od czego zależy dobieranie przeciwników, możliwe że od tego ile osób jest w danym momencie w kolejce

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...