Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jest jakiś plugin na tych ...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie cheat tylko ddos kupuje się odpowiedniego kompa do tego i wrzuca boty

Opublikowano

Sorki zią! Testowałem coś, ciesz się że nie dałem speed na 1000 tylko na 500 :D Jeszcze raz sorki i nie martw się o serwer. Mnie już nie zobaczysz ;)

P.S Serwera crashować nie chciałem tylko testowałem, akurat to był taki serwer gdzie mogłem coś testować :D

EDIT: Nie wyzywać mnie za to!

Opublikowano

W Pluginie " Essentials " możesz ustawić ,że po wylogowaniu musisz odczekać 10 sekund ,aby dołączyć ponownie !!

alex, to atak botów, ciągle wchodzą nowe, tego nie ogarniesz, jedyny sposób na zabezpieczenie to ustawienie że jeden gracz może wejść co 5 - 10 sekund, niestety boty i tak wbiją, ale zabezpieczenie przed crashem przy większych atakach, ten mój to był pikuś :P Dodatkowo można wgrać pluginy na to oraz ustawić aby nie wyświetlało się kto wchodzi, zabezpieczy przed spamem.

Opublikowano
on join:
	if {antybot-zalogowani} is not set:
		set {antybot-zalogowani} to 0
		add 1 to {antybot-zalogowani}
	{antybot-zalogowani} is larger than 4:
		kick player due to "&a[AntyBot] &bNa QuestCraft moze wejsc jednoczesnie tylko 4 osoby! Poczekaj chwile i wejdz ponownie!"
every 15 seconds:
on skript start:

command /bot:
	trigger:
		if player has permission "bot.join.sk":
			send "&8---------[ &aAnty-Bot &8]---------"
			send "&6Licznik : &3%{antybot-zalogowani}%/4 :)"
			send "&6Reset licznika : &3Co 15 sekund"
			send "&cJezeli licznik przekroczy 4 , wejscie na serwer nie bd mozliwe do czasu resetu ( 15 sec )"

Tu masz na to skrypt ;) używam go na swoim serwerze ;) w ciągu 15 sekund może wejść tylko 4 graczy ;) jak czas 15 sekund minie to można wbijać ;), taki mały antybot w skrypcie ;).

Opublikowano

Chlopie ddos jest wykonywany z paru maszyn a to co on robil te boty to Weep Craft

Nie kolego, nie był to weep craft bo ja nie używam client hacków ;)

Opublikowano

Sorki zią! Testowałem coś, ciesz się że nie dałem speed na 1000 tylko na 500 :D Jeszcze raz sorki i nie martw się o serwer. Mnie już nie zobaczysz ;)

P.S Serwera crashować nie chciałem tylko testowałem, akurat to był taki serwer gdzie mogłem coś testować :D

EDIT: Nie wyzywać mnie za to!

Szczerze to jesteś zjebem i nic innego prócz psucie innym serwerów nie potrafisz. Ludzie starają się i przychodzi debil jak Ty i psuje całe starania. Gdybyś miał serwer to też byś chciał zostać w podobny sposób "zaatakowany"?

@Topic: aby zabezpieczyć się przed takimi dziećmi jak xElosik123 ogranicz ilość kont do 1 (gdyby ktoś chciał więcej to na Twoim forum by się podania składało o to). Dodatkowo pobierz plugin taki jak AntiJoinBot (według mnie najlepszy)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Szczerze to jesteś zjebem i nic innego prócz psucie innym serwerów nie potrafisz. Ludzie starają się i przychodzi debil jak Ty i psuje całe starania. Gdybyś miał serwer to też byś chciał zostać w podobny sposób "zaatakowany"?

@Topic: aby zabezpieczyć się przed takimi dziećmi ogranicz ilość kont to 1 (gdyby ktoś chciał więcej to na Twoim forum by się podania składało o to). Dodatkowo pobierz plugin taki jak AntiJoinBot (według mnie najlepszy)

Ha ha ha... Jego serwer nawet nie dostał crasha. Co do moich serwerów były nie raz atakowane, jak widzisz jeszcze żadnego serwa w życiu nie rozwaliłem.

Po za tym pisałem żeby mnie nie wyzywać, jednak trafiła sie taka menda która ma w dupie kto coś pisze, tylko robi swoje.

Dodatkowo napisałem mu jak się przed tym bronić, więc nie miałem na myśli rozwalania, czytaj uważnie moje posty a nie odrazu pier*olniesz jakiegoś posta na kogoś temat. Nigdy mnie nie widziałeś ani nie słyszałeś, także nie możesz wiedzieć czy niszcze serwery bądź "force opuje" .

Pozdrawiam!

@EDIT: Jakbym chciał mu niszczyć serwa to bym nawet się tu nie odezwał -.-. Napisałem mu tylko co się stało.

Opublikowano

Ha ha ha... Jego serwer nawet nie dostał crasha. Co do moich serwerów były nie raz atakowane, jak widzisz jeszcze żadnego serwa w życiu nie rozwaliłem.

Po za tym pisałem żeby mnie nie wyzywać, jednak trafiła sie taka menda która ma w dupie kto coś pisze, tylko robi swoje.

Dodatkowo napisałem mu jak się przed tym bronić, więc nie miałem na myśli rozwalania, czytaj uważnie moje posty a nie odrazu pier*olniesz jakiegoś posta na kogoś temat. Nigdy mnie nie widziałeś ani nie słyszałeś, także nie możesz wiedzieć czy niszcze serwery bądź "force opuje" .

Pozdrawiam!

@EDIT: Jakbym chciał mu niszczyć serwa to bym nawet się tu nie odezwał -.-. Napisałem mu tylko co się stało.

Spadaj, jak ktoś napisze niepotrzebny tutorial i doda, żeby nie wyzywać za to to co inni zrobią? To, że napiszesz żeby tego nie pisać to mnie gówno obchodzi. Ważne jest to, że psujesz serwery nawet taką drobnostką jak zalogowanie i wylogowanie.

Też napisze, żebyś mnie nie wyzywał i posłuchasz się? ;) Rób tak ze swoimi serwerami na przyszłość. I masz racje - nie mogę wiedzieć, ale mogę przypuszczać.

Ps. Nie istnieje takie coś jak ForceOP więc niepotrzebnie piszesz o tym czymś. A i jeszcze rozsądny w tych sprawach jeśli coś takiego zrobi to się nie przyznaje. A ty przyznajesz się i co? Chcesz zabłysnąć? Łał pobrałem od jakiegoś debila program którym zaspamuje chat logowaniami, wypróbuje to na serwerze Oskar121 ! Spadaj lepiej na drzewo i nie schodź z niego - będzie spokój.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Spadaj, jak ktoś napisze niepotrzebny tutorial i doda, żeby nie wyzywać za to to co inni zrobią? To, że napiszesz żeby tego nie pisać to mnie gówno obchodzi. Ważne jest to, że psujesz serwery nawet taką drobnostką jak zalogowanie i wylogowanie.

Też napisze, żebyś mnie nie wyzywał i posłuchasz się? ;) Rób tak ze swoimi serwerami na przyszłość. I masz racje - nie mogę wiedzieć, ale mogę przypuszczać.

Ps. Nie istnieje takie coś jak ForceOP więc niepotrzebnie piszesz o tym czymś. A i jeszcze rozsądny w tych sprawach jeśli coś takiego zrobi to się nie przyznaje. A ty przyznajesz się i co? Chcesz zabłysnąć? Łał pobrałem od jakiegoś debila program którym zaspamuje chat logowaniami, wypróbuje to na serwerze Oskar121 ! Spadaj lepiej na drzewo i nie schodź z niego - będzie spokój.

TAAAK CHCIAŁEM ZABŁYSNĄĆ NORMALNIE NAPISZE WSZYSTKIM ŻE SOBIE ZASPAMIŁEM SERWA, TERAZ BĘDĘ POPULARNIEJSZY OD PEWEPAJAJAA!!!11

A tak na serio, to moja sprawa co robie, ciebie to nie musi obchodzić.

Co do tego że się przyznałem, tak przyznałem się, wow to takie fascynujące, zaraz do mnie policja przyjedzie i dadzą mi bana na kompa, odetną neta i wsadzą do więzienia...

Dalej ci już nie odpowiem bo mi się nie chce (Tak teraz masz ochotę napisać "że nie wiem co odpisać"). Co do łał pobrałem... Nie odpowiem ci na całość bo to moja sprawa skąd to mam. Wypróbowałem to na serwerze oskara ponieważ przeszukując serwery na MPC właśnie jego znalazłem, ale to cie nie powinno obchodzić.

Ja już dalej nie odpisuje bo nie ma sensu, będziemy się tylko kłucić aż wkonicu każdy z nas dostanie bloka... Skończmy na tym że serwer oskara nie został zniszczony i nie ma co do tego wracać.

Pozdrawiam!

P.S Już wchodzę na drzewo! xD

Opublikowano

To nie cheat tylko ddos kupuje się odpowiedniego kompa do tego i wrzuca boty

Haha, ty człowieku nie wiesz chyba co to DDOS... To co był ten "atak" na serwer to były spambot a DDOS jest to atak najczęściej UDP wysyłający nadmierną ilość pakietów na twój serwer, przez co twój serwer nie wyrabia oraz nie przyjmuje odpowiedzi od użytkowników, przez to jest tak jak by wyłączony ;x

Edit:

Zapomniałem dodać że DDOS jest wykonywany z 2 lub więcej serwerów :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

@UP : Aramek DDoSer. xD

Co do zabezpieczenia najlepiej wykupić mocnego dedyka, wtedy boty nic Ci nie zrobią. Dodatkowo zablokuj info Join the game, witamy nowego gracza itp. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...