Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Muzyka, odgłosy

Ventis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo... Więc tak, pobrałem klienta Divine World ale niestety nie ma tam ogłosów jak walczę, odgłosy skilli, muzyki itd, a na normalnie PL'u mam, i czy jest taka możliwość, jeśli tak to które pliki musiałbym przenieść albo mi to podepnijcie do ściągnięcia... i gdzie wgrać żebym miał wszystkie dźwięki ;P. Taki kaprys, ponieważ o wiele przyjamniej mi się gra :) .

X

by Me.

Opublikowano

Wreszcie ktoś kto lubi grać tradycyjnie. Wszystkie odgłosy są w sound w pack. Ew. jak nie zadziała to poszukaj obejścia binki do odpalania .

Opublikowano

Heh rzeczywiście niespotykane. Już po tygodniu mojej gry w metina wyłączyłem te dźwięki na zawsze :) Fajnie, że ktoś jeszcze stawia na tradycyjność.

@Topic

1 Muzyka - powiedz czy masz coś w folderze BGM z metina.

2. Odgłosy skilli - zobacz czy masz pliki Sound i Sound2 w pack

I może to głupie - ale czy jesteś pewien że nie masz wszystkiego wyciszonego w ustawieniach ?

ex

Opublikowano

~Mastic , DZIĘKI :D.

Już wszystko mam jak powiedziałeś to "BGM" to mnie olśniło, że w config zakładka Sound mam te dwa paski BGM wyciszone na 0 xD. Dzine, bo tak miałem od ściagnięcia :P.

Jeśli chodz o tradycyjność, to nawet fajnie pograć na tych dźwiękach i muzyce bo przypominają się stare czasy na pl'u :P .

Temat do zamknięcia, dzięki chłopaki.

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...