Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Twich do jungli a dzisiejsza meta

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Co sądzicie ? Planuję nim pójść do jungli ale niewiem jak będzie się sprawował.

Opublikowano

Twitch jest dobrym junglerem nadal ,ale po nerfie e wedlug mnie juz sie nie nadaje na jungle ,ale jak ktos ogarnia mozna isc ale jak chcesz twoja dywizja to pewnie bronze/silver wiec mozesz nim grac na spokojnie

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Moje zdanie jest takie: Przestańcie robić z postaci coś czym nie są... Nie róbcie z Karmy junglera, z sony middera itp... Dla mnie to bez sensu, są lepsze championy na jungle niż Twitch, wystarczy pink ward i padasz na skilla, pozatym jungla pewnie była by bardzo trudna, to tak jakby z banana zrobić jabłko...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Moje zdanie jest takie: Przestańcie robić z postaci coś czym nie są... Nie róbcie z Karmy junglera, z sony middera itp... Dla mnie to bez sensu, są lepsze championy na jungle niż Twitch, wystarczy pink ward i padasz na skilla, pozatym jungla pewnie była by bardzo trudna, to tak jakby z banana zrobić jabłko...

Chodza tez leonami na junglera...

Sa lepsze champy, nie ma sensu nim chodzic

Opublikowano

Dawniej był całkiem fajny, kiedy miał dłuższy stealth mógł robić naprawdę mocne ganki. Obecnie jest moim zdaniem kiepskim wyborem na junglę. Ganki ma nadal całkiem niezłe, ale junglę czyści zbyt wolno i do tego wychodzi z niej z dosyć niską ilością hp. Dużo lepszy jest jako ADC.

Opublikowano

gralem i :

BARDZO WOLNA JUNGLA I TO JUŻ GO WYPIERDALA Z ROLI JUNGLERA

ganki w miare ale slaby ten slow no i dmg na low lvl slabe

latwy do skontrowania

JUZ AKALI LEPSZA DO JUNGLI (rly)

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Gdyby nie tacy ludzie nasal gralbys Ashe ma midzie...

Twitch die nie nadaje, Larry counterjungle, jednak gdybys setup musial, to uszedlby. Ciekaw jestem tylko bulidu, no ma jungli nie ma golda wiec ciezko jest

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Twitch jest dobrym junglerem nadal ,ale po nerfie e wedlug mnie juz sie nie nadaje na jungle ,ale jak ktos ogarnia mozna isc ale jak chcesz twoja dywizja to pewnie bronze/silver wiec mozesz nim grac na spokojnie

Co do tego "twoja dywizja to pewnie bronze/silver..." Równie dobrze autor tematu mógłby być diamentem. Przestań dzielić ludzi na równych i równiejszych, gra na swoim poziomie i pewnie będzie mu szło coraz lepiej, czego mu życze.

Twitch to nie najlepszy jungler, lepiej sprawują się standardowe picki typu J4, zac, elise czy też evelynn, twitcha wyklucza z gry w jungli to że robi ją powoli, łatwo go scounterjunglować oraz nie ma jakiegoś dobrego CC, również jest dość papierowy, a to zwykle jungler powinien być tankowaty i inicjować co twitchowi nie wychodziłoby najlepiej.

Opublikowano

Ja powiem inaczej. Twitch to czasem bardzo dobry a czasem bardzo zly jungler. Dlaczego? Poniewaz jezeli uda mu sie wyprowadzic ladny gang odrazu to wszystko idzie zgodnie z planem. Natomiast jezeli na 3 lev zrobic nieudany gang to mozna powiedziec ze jestes w d*pie. Bedziesz tylko uciazeniem dla swojego teamu

u1lc.png
Opublikowano

W sezonie drugim, gdy była łatwiejsza jungla dawał radę. Teraz to niema sensu. Zbyt wolno robi las, łatwy do skontrowania. Ujowe ganki - brak cc czy znaczącego burstu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Twitcha do jungli nie polecam, ponieważ:

-: strasznie kiepski clear time jungli

-: mało tankowaty

-: zbyt krótki stealth

-: bardzo słabe ganki na niskich poziomach

-: słabe CC

-: łatwy do ubicia podczas ganków

Twitch jest typowym ADC, więc nie warto robić go pod coś, pod co się nie nadaje. To nie S1, żeby nim grać w lesie.

Opublikowano

Chodza tez leonami na junglera...

Sa lepsze champy, nie ma sensu nim chodzic

No i co, że leonami chodzą na jungle?? wczoraj przejebałem bo leona z platyny miała 16/4 w jungli ... jej ganki są masakrycznie op.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jungler który robi najszybsze fb na midzie, jest dobry ale w late trochę słabnie. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

dobre ma tylko ganki

czasami zamiast zdobyć killa / asyste padnie, z względu na swój ''papier"

wolna jungla itd itd

nie polecam, lepiej nie kombinować

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

W sezonie drugim, gdy była łatwiejsza jungla dawał radę. Teraz to niema sensu. Zbyt wolno robi las, łatwy do skontrowania. Ujowe ganki - brak cc czy znaczącego burstu.

w sezonie 2 twitch byl inna postacia min. 50 sekund invi

Kruncher bo 90% junglerow sa tanky jak jarvan czy zac ,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...