Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ladowaniem gry .

xazax47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem , ze od czasu do czasu wyskoczy mi komunikat blad z proba odnowienia polaczenia i wtedy sie zaczyna , buguja mi sie minionki i wszystko na mapie a gdy chce zrobic reloga to jak klikam reconnect postac laduje mi sie do 100 % po czym czekam okolo 2 minuty i okienko z gra mi sie wylacza , wiem tyle ze to na pewno jest problem z internetem bo jak kolega przyniosl laptopa do mnie i sie podlaczyl pod moj internet to mial ten sam blad co zrobic ?

Opublikowano

Jaki masz internet? + Skoro już wiesz, że problemem jest internet to należałoby skontaktować się z dostawcą internetu lub od razu go zmienić na inny.

internet 2 mb/s od Szymczasa kontaktowalem sie juz ale powiedzial ze jego syn rowniez gra w ta gre i nic sie nie dzieje ; /

Jaki masz internet? + Skoro już wiesz, że problemem jest internet to należałoby skontaktować się z dostawcą internetu lub od razu go zmienić na inny.

to jak myslisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...