Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ziomuś którego nie dawno przydzielilo mi do Queue

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Grałem jakies 2 tygodnie z ziomkiem o nicku "thedemonjester3" wygralismy rankeda, grał dobrze lux, dobrze sie z nim gralo wiec dodalem go do znajomych, pogralismy pare duo potem przestalismy. Był wtedy w Plat 5 a ja gold 2. Po paru dniach zajrzalem jak tam sobie radzi, o dziwo byl juz w Plat 2. Za chwile znowu popatrzylem na jego profil, byl juz Diamond 5!

Ciagle obserwowalem jego potyczki i byl dzis w Diamond 3 a juz jest Diamond 2 49 punktow.

Koles moim zdaniem zasluguje na podziw;) aa i gra glownie Shaco, mainuje go, nawet jego nick o tym mowi.

Jego lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/27101020

A wy co o nim myslicie?

Opublikowano

Znalazł sobie postać, wymainował i dobrze nią gra, dzięki czemu wygrywa gry. Co tu o nim sądzić :3

Opublikowano

No konkretnie gra , jeszcze shaco na ranki , myślę , że jest tu kwestia wysokich umiejętności oraz dużo wolnego czasu gry .

Opublikowano

Znalazł sobie postać, wymainował i dobrze nią gra, dzięki czemu wygrywa gry. Co tu o nim sądzić :3

A wyjdziesz tak szybko z Plat 5 do Diamentu 2 prawie 1 ? powątpiewam to :) + gra championem dosyc rzadko granym :)

Opublikowano

A wyjdziesz tak szybko z Plat 5 do Diamentu 2 prawie 1 ? powątpiewam to :) + gra championem dosyc rzadko granym :)

Ja nie, bo jestem marnym silverem, ale są ludzie którzy robią sobie konta 2 z diamentu, albo boostują innych ;)

Opublikowano

No podziw, widać, że znalazł to czego my Silverowcy dalej szukamy i wybija się.

Nic tylko mu pogratulować i życzyć challengera

Opublikowano

@up

Shaco wcale nie ma takiej dobrej jungli jedynie startowy blue/red gdzie sobie ustawi kilka tych marionetek. Dalej już nie jest tak fajnie

Opublikowano

No one cares...

Do tej gry się ma talent albo nie - niektórzy będą się męczyli kilka lat żeby dojść do diamond'a, a niektórzy po wbiją go po kilku miesiącach.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

grałem z tym idiotą... pick shaco przegrywa gry, typ jeszcze wszystkie kille dla siebie brał :)

@down dobry jungler, pick shaco = insta lose tym bardziej ten typ który bierze każde kille dla siebie nawet jak już jest 100% kill dla mida, i nie nie było to dzisiaj tylko z miesiąc temu.

Opublikowano

Koles naprawde musi miec skilla zeby tak szybko dojsc z plat 5 do d2, poniewaz to trudna droga i bardzo latwo sie z niej zjebac.

grałem z tym idiotą... pick shaco przegrywa gry, typ jeszcze wszystkie kille dla siebie brał :)

Dosyc dlugo siedzisz w d1, dziwi mnie jednak ze taki dobry jungler i gracz z bolem nie wygrali tej gry, no chyba ze to bylo dzisiaj, a ty vipa nie wykupiles.

sstwc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema.

Grałem jakies 2 tygodnie z ziomkiem o nicku "thedemonjester3" wygralismy rankeda, grał dobrze lux, dobrze sie z nim gralo wiec dodalem go do znajomych, pogralismy pare duo potem przestalismy. Był wtedy w Plat 5 a ja gold 2. Po paru dniach zajrzalem jak tam sobie radzi, o dziwo byl juz w Plat 2. Za chwile znowu popatrzylem na jego profil, byl juz Diamond 5!

Ciagle obserwowalem jego potyczki i byl dzis w Diamond 3 a juz jest Diamond 2 49 punktow.

Koles moim zdaniem zasluguje na podziw;) aa i gra glownie Shaco, mainuje go, nawet jego nick o tym mowi.

Jego lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/27101020

A wy co o nim myslicie?

sERIO PODAJ mi nick

Opublikowano

sERIO PODAJ mi nick

TY czytać ze zrozumieniem nie umiesz ? Przecież dał link do lolkingu i jego nick...

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...