Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Junior Administratorem Serwera Metin2

piotrek408564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zostać "Junior Administratorem". Chciałbym zostać Junior Administratorem dlatego że, chciałbym nauczyć się wszystkich rzeczy związane z Adminowaniem. Mam 15 lat dlatego chciałbym zacząć się już uczyć. Podstawowe komendy znam, i szybko się uczę. W przyszłości będę przydatny.. Jak są jakieś pytania to można mi zadać na priv. Krótko o mnie:

Mam na imię Piotrek. Mieszkam w Otwocku (woj. Mazowieckie). Mam 15 lat i w przyszłości chciałbym zostać informatykiem. Chodzę do gimnazjum i czasu nie mam zbyt dużo ale wieczorami mógłbym przesiadywać na serwerze. Chcę zacząć karierę takiego youtubera czyli nagrywać od czasu do czasu filmiki z różnych gier ale mam jeszcze zwalonego kompa co mi nie pozwala rozpocząć nagrywania. Za niedługo to się oczywiście zmieni i będzie o wiele lepiej. (bynajmniej mam taką nadzieje) Więc proszę dać mi jakąś szanse. Pozdrawiam. :)

Kontakty: Priv, GG:48021357, Skype: Piotrek408564

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...