Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak usunąć skin z LoL skin installer

kubs17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam niemały problem związany z LoL skin installerem, otóż kiedyś zainstalowałem sobie jakąś mapę na Summoner's Rift, coś z Beach w nazwie. Niedawno znudziła mi się ona i postanowiłem ją odinstalować. Klikałem uninstall, ale miałem lekkie ściny, więc wyłączyłem tego insallera.

Gdy go ponownie włączyłem mapy nie było zapisanie, ale gdy wszedłem do gry to nadal była. Więc przebolałem to, że będę mieć tą mapę. Teraz pojawił się bardzo duży problem, bo wraz z patchem 3.11 mapka się zbugowała i zamiast różnych tekstur mam niewczytany niebieski obraz. Nie da się na tym grać a pliku z skinem mapy nie da się odinstalować. Czy ktoś mnie poratuje i wie jak to naprawić ?

Opublikowano

Hmmm , napraw pliki instalacyjne , wyczyść wszystko po lol skin installer ( także w dokumentach użytkownika ) .

Opublikowano

Witam. Mam niemały problem związany z LoL skin installerem, otóż kiedyś zainstalowałem sobie jakąś mapę na Summoner's Rift, coś z Beach w nazwie. Niedawno znudziła mi się ona i postanowiłem ją odinstalować. Klikałem uninstall, ale miałem lekkie ściny, więc wyłączyłem tego insallera.

Gdy go ponownie włączyłem mapy nie było zapisanie, ale gdy wszedłem do gry to nadal była. Więc przebolałem to, że będę mieć tą mapę. Teraz pojawił się bardzo duży problem, bo wraz z patchem 3.11 mapka się zbugowała i zamiast różnych tekstur mam niewczytany niebieski obraz. Nie da się na tym grać a pliku z skinem mapy nie da się odinstalować. Czy ktoś mnie poratuje i wie jak to naprawić ?

Opcje napraw w kliencie i powinno wszystko wrócić do starości

Opublikowano

Naprawdę się na tym nie znam i nic nie potrafię, możecie to wytłumaczyć prościej, albo instrukcje jak naprawić opcje w kliencie ? :)

Opublikowano

Naprawdę się na tym nie znam i nic nie potrafię, możecie to wytłumaczyć prościej, albo instrukcje jak naprawić opcje w kliencie ? :)

Odpalasz lola i nie klikasz Graj, i w prawym górnym rogu masz taką zębatkę i na nią klikasz a później Repair czy Napraw, zależy czy polski client.

Opublikowano

Przy launcherze masz w prawym górnym rogu takie dwie gunwa, klikasz je i masz opcje napraw pliki stalicyjne/

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...