Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Postępy w War Thunder

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym żebyście wypowiedzieli się i podyskutowali na temat postępów w War Thunder. Jak sądzicie? Idzie to w dobrym kierunku? Czy kolejne aktualizacje ulepszają rozgrywkę czy też ją trochę psują? Piszcie o wszystkim. Również o tym co sądzicie o przyszłości gry. Zachęcam do dłuższych wypowiedzi. Pozdrawiam Fatumboba :)

Opublikowano

Podoba mi się to że dodają nowe samoloty, zmieniają system walk czy obrażeń, Podoba mi się zwiększanie realizmu gry przez wpływ np bomb na statystyki samolotu. Nie podoba mi się jedynie zmieniony system ulepszeń i amunicji. Obawiam się jedynie że jak dodadzą czołgi i statki to gra będzie gorsza :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Najbardziej martwi mnie to, że nie zapowiada się jakikolwiek nerf samolotów rosyjskich. To, co można nimi wyprawiać teraz, jest śmieszne... Niestety Gajin idzie w ślady Wargamingu i zaczyna naginać historię do gry, nie na odwrót - każdy historyk powie, że Rosjanie powinni mieć ogółem najgorsze maszyny.

Poza tym, nowy system ulepszeń mi nie przeszkadza, jest całkiem intuicyjny. Cieszą też nowe mapy ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najbardziej martwi mnie to, że nie zapowiada się jakikolwiek nerf samolotów rosyjskich. To, co można nimi wyprawiać teraz, jest śmieszne... Niestety Gajin idzie w ślady Wargamingu i zaczyna naginać historię do gry, nie na odwrót - każdy historyk powie, że Rosjanie powinni mieć ogółem najgorsze maszyny.

Poza tym, nowy system ulepszeń mi nie przeszkadza, jest całkiem intuicyjny. Cieszą też nowe mapy ;)

A tu Cię zaskoczę :) Gaijin jest w pewien sposób podzielone. Tzn. za każdą nację odpowiada odpowiednia ekipa. Ostatnio coś się tam powyprawiało i zwolnili prawie wszystkich odpowiedzialnych za ZSRR. I nerfy samolotów rosyjskich zaczęły się od razu. Już w tej chwili nie są tak przekozackie jak były wcześniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...