Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet ?

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecicie mi jakieś tablety 2 do grafiki? Jeden ma byćzwykły a drugi graficzny. Przeznaczone będą do animacji, i w ps cc.:)

Myślałem nad bamboo manga z Anime STudio 8 tylko nie wiem czy to jest na płytce ten program czy trzeba ściągać

Budżet 800 zlotych

Opublikowano

Proszę cie za 800zł 1 tablet porządny możesz kupić czy to graficzny Intous4/5 czy chociażby tego zwykłego Nexusa 7 :) a nie trochę hajsu dla tego i tego, chociaż jak pierwszy raz tablet graficzny kupujesz to polecam Ci Wacom Tablet Bamboo3 Pen A6 lub Bamboo3 Pen & Touch S. Ten drugi to to samo co pakiet manga tylko że tańszy i z innym oprogramowaniem.

A tak BTW po co ci zwykły tablet do grafiki a już wgl do animacji ? xD no bo ja ogarnę jak ktoś na ipadzie może sobie wstępny szkic rysować do Digital Paintingu, bo mu wygodniej a tak to w sumie zwykłą zabawka do przeglądania internetu czy oglądania filmów.

NE8h1XT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...