Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejrzany GiftCode Generator

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo ! Ostatnio w internetach głośno jest o pewnym generatorze kodów ( GiftCode ) do Minecrafta.

Oto filmik przedstawiający ten generator :xxx

Nie wiem czy on działa bo jak chcę pobrać to wyskakuję ankieta :|

W komentarzach ludzie piszą że to działa, nie wiem co o tym myślicie. Jeżeli to prawda wiecie jak ,,oszukać" taką ankietę ?

Zapraszam do pisania waszych odczuć i w ogóle co o tym myślicie bo dla mnie to lekko podejrzane ale nie wiem. Ludzie gadają że działa ale ta ankieta strasznie odpycha :| .

Pozdro.

Opublikowano

Bylo na forum pisane chyba z 1000razy lub wiecej :D

Nieistnieje i niebedzie istnialo takie cos!

Taki generator musial by sie wlamac do bazy danych firmy mojang! Koniec kropka!.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Heh. Naprawdę myloncę są te komentarze pod filmikiem tego typa :) Wszystkie są na ,,Tak - że on działa" Ale dziwne jest to że jeśli piszemy komentarz to musi być on potwierdzony przez autora video.

Opublikowano

Wszystkie gift code generatory są podejrzane,mieć z nich to możesz tylko kłopoty

Opublikowano

Wszystkie generatory gift-code to ściema, najczęściej wpychają tam trojany lub key-loggery, nie polecam pobierać jakiegokolwiek :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Wszystkie generatory gift-code to ściema, najczęściej wpychają tam trojany lub key-loggery, nie polecam pobierać jakiegokolwiek :)

Nie? Najczesciej to generatory gift codów, ktore je generatują LOSOWO, napisane w VB, ale zaden kod nie działa :)

Pobranie z ankiety? = 40\ centów dla wrzucajacego :D

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Co jak co ale takiego generatora to chyba nigdy nikt nie zrobi.

To też jest zgaduję, że zwykły fejk, nie ma co tego pobierać czy odpowiadać na jakieś ankiety. Zawsze jest szansa, że w takim czymś będzie jakiś wirusik albo keyloger.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Mojang sprzedaje Gift-Code'y, tak? A więc w ich interesie jest stworzenie takiego systemu, aby niemożliwą rzeczą było wygenerowanie sobie owego Gift-Code :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...