Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientacja

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dziewczynę, wolę kobiety/dziewczyny, ale mam pewne obawy co do mojej orientacji.Mam 14 lati mam pewien problem, iż od pewnego czasu czuje pewien pociąg do mężczyzn.. to jest tak jakbym zauważał ,że są przystojni umięśnieni. Mam takie dziwne uczucia od ok. 3-4 mies.Jestem wrażliwy ,miły i dbałem o siebie( swoją ) ciało (przyszcze ) po to żeby podobać się dziewczyną.. Teraz jak ciągle o tym myśle to ciągle wyciągam z pamięci swoje przeżycia i rzeczy które mogłyby być zbliżone do homoseksualizmu. Np. mając jakieś 7-8 lat to z kolegą dotykaliśmy swoje "pisiory" i niby się jak na tamte czasy mówiło "seksowaliśmy" , kiedyś pomalowałem sobie paznokcie , miałem długi włosy ... ale chyba nie czułem ze podobają mi się faceci . Od 5-6 kl. zacząłem oglądać się za dziewczynami i poznałem tam swoją pierwszą dziewczynę i mam ją do teraz . Ona mnie bardzo podnieca (moja dziewczyna) , już w sumie miałem z nią przeżyć swój 1 raz.Czy to wszystko może świadczyć o tym ,że jestem GEJEM ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...