Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTUT] Hack do Battlefield Heroes GHBSYS.net

wincentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział ... Poproś o przenoszenie do Battlefield - Cheaty, bugi, glitche

Poza tym, napisz coś o nim ... To na pewno nie twój Hack, więc warto by było o tym wspomnieć - aby uniknąć konsekwencji (plagiat). Przydałby się skan.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Weź pod uwagę, że temat o ghbsys już jest w dziale Cheaty i bugi.

Po drugie hack jest wyłączony, nawet na filmie widnieje napis Disabled, czyli załadowanie hacka jest niemożliwe, GHBSYS Team nie robi update do bfh od dłuższego czasu, a stronę obserwuję często więc wiem.

Podsumowując, nie wiem czemu nagrywasz film i piszesz temat (ponadto nie w tym dziale) jeżeli hack nie działa ? Może chcesz narobić sobie subskrypcji na YT, lub posty na forum, ale według mnie to totalna głupota.

PS: Bardzo fajny film na twoim kanale z GTA V http://www.youtube.com/watch?v=WzeI58GlOPE , szczególnie nazwa filmu jak i sama jego treść, pozdr

mhraed.png

Opublikowano

To po pierwsze a po drugie ja nie przedstawiam wam filmu o tematyce gta tylko hack do bfh ...

Prosze abyś jednak przemyslal co tu napisales

Przemyślałem, i jestem nadal takiego samego zdania, hack jest cały czas OFF (na filmie widać) Poza tym rozbawiło mnie twoje nagranie z GTA V, w którym jest tylko i wyłącznie pikselowe zdjęcie , myślisz że w taki sposób będziesz sławny ? Śmieszne, ciekawe co ja mam przemyśleć ? To że piszesz głupoty ? Jak dla mnie ty się zastanów. Jak jeszcze ci coś nie pasuję zapraszam na TS3 lub SKYPE.

//Pogaduszki na pw

mhraed.png

Opublikowano

@UP

No proszę cię, kacki ... Od razu widać, że temat założony tylko i wyłącznie do zdobycia widzów na YT oraz nabicia sobie postów. Normalny człowiek (użytkownik forum) nie zachowałby się tak, jak on. Nie wiedzieć podstawowych rzeczy ... Tym bardziej, że jest tutaj 2 lata, złamał 2 przepisy regulaminu - ref oraz dyskusja - do tego tyle postów pod tematem. Funny -.-

BFH Polska ;)

Opublikowano

Temat nie jest zalozony do nabijania wyswietlen.

A twoje konto na mpc?

Czemu podszywasz sie pod kogos kim nie jestes?

Z checia zglosze to do odpowiedniego miejsca.

@Ref

Przepraszam, ale nie rozumiem ? Po pierwsze, pod nikogo się nie podszywam, po prostu nick . Po drugie, po co robisz ref tego tematu - no tak, dla nabicia postów ? Hack nie działa, koniec kropka. Nie będziesz miał zainteresowania tym tematem - jeśli już, szukasz tylko zaczepki. Po trzecie - zgłosić mogę ciebie za spam oraz agresywne nastawienie. Ochłoń, wstań, przejdź się, uspokoisz się ...

Problemy? Zapraszam na PW.

BFH Polska ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeszcze ciepłe. I dalej się upierasz że hack działa <_<

yh1r.png

oiph.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...