Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nie rozpoznana płyta

Demeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem dziś xboxa z lt 2.0 i dash 2.0.16197. Testowane gry to COD BO2,Far Cry 2 i Fifa 12, w fifie 12 i codzie pojawił się ten błąd. Czy to wina płyty?

Opublikowano

Czerwony error informuje, że obraz gry jest zbyt mały, jednak jest to gra XGD3, nagrywana zwykłą nagrywaką, więc ma prawo być ucięty. Jednak wydaje mi się (?), że jest ucięty zbyt dużo ? xD

Do tego obraz ma dograną topologię, typowo jak gra pod LT 3.0, a ty masz LT 2.0, wiec to może być problemem.

Jak możesz daj też ss z drugiej gry.

Opublikowano

Shiniox a mi się zdaję że on właśnie dograł tą topologię 0_o więc chyba nie zadziała no chyba że włączył tryb disable write albo ma obraz z przed dogrania topologi.

Opublikowano

Shiniox a mi się zdaję że on właśnie dograł tą topologię 0_o więc chyba nie zadziała no chyba że włączył tryb disable write albo ma obraz z przed dogrania topologi.

Ale to było tylko sprawdzenie nagranej płyty przez "Burned DVD", a nie sprawdzanie obrazu .Iso przed nagraniem.

Opublikowano

Ale to było tylko sprawdzenie nagranej płyty przez "Burned DVD", a nie sprawdzanie obrazu .Iso przed nagraniem.

Aha to spoko ale czemu chłopak ma Topologię na LT 3.0 o.O ?

Opublikowano

Aha to spoko ale czemu chłopak ma Topologię na LT 3.0 o.O ?

No właśnie też się zastanawiam. :P

I jak już wyżej pisałem, to jest problemem, dlaczego xbox nie rozpoznaje płyty.

Opublikowano

Niech lepiej sobie ściągnie ten obraz od nowa z neta i sam se zmodyfikuje go sobie pod LT 2.0 ( Chodzi o te 12 pustych sektorów) jak się domyślam bo ja nigdy nie robiłem tego pod LT 2.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...