Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Skryptu ze jak ktos wpisze np /gfsags to standardowo pisze unknown command a ja chce zeby pisalo Nie ma takiej komendy,da sie to zrobic w skrypcie? Tak samo z permisjami np You dont have permissions to zeby pisalo Nie masz uprawnien i czy jest skrypt na spolszczone /tpa?? bo szukam i szukam tak zeby jak ktos wpisal /tpa to wyswietlal sie komunikat ,Aby wyslac prosbe napisz /tpa nick

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

A po co do tego skrypty ? ;)

1. Jeśli posiadasz silnik Spigot to opcję zmiany tej wiadomości znajdziesz w spigot.yml :)

2. Tą wiadomość wystarczy spolszczyć w bodajże pluginie WorldGuard lub Essentials ;)

3. - - - -||- - - - Essentials :D

Opublikowano

A po co do tego skrypty ? ;)

1. Jeśli posiadasz silnik Spigot to opcję zmiany tej wiadomości znajdziesz w spigot.yml :)

2. Tą wiadomość wystarczy spolszczyć w bodajże pluginie WorldGuard lub Essentials ;)

3. - - - -||- - - - Essentials :D

A tak sobie;p Przydadza mi sie ,komende tpa pomogli mi spolszczyc i msg ale co zrobic jak nie mam spigota? I co to jest:>>

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...