Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po dzisiejszym patchu brak nicków itp.

damian1570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam pewien problem . Po dzisiejszym patchu , wchodzę do gry i nie widzę nicków postaci , hp barów minionów i postaci . Sprawdziłem czy przypadkiem nie "zniknąłem" tego klawiszem i to nie to . Proszę o pomoc bo nie da się grać :( .

Opublikowano

W tym przypadku poleciłbym od razu zrobić reinstall gry. Nie ma sensu bawić się z takimi błędami, należy je jak najszybciej wyeliminować, a dobrą metodą na tego typu błędy jest właśnie reinstall.

Opublikowano

@up

nie ufaj cyganowi, nigdy nie pomoga on chce tylko refale do lola. spróbuj zwrócić się do supportu, jeżeli nie pomogą to jesteś slepy.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

@Up zanim zwróci się do supportu a oni mu odpowiedzą i ewentualnie pomogą minią 24h, a na reinstall poświęci max 2 godziny.

Opublikowano

Pomocni ludzie którzy doradzają reinstall~~

Zrob sobie customa, wejdz w grze w key bindings, zjedz na sam dol, i tam ustaw sobie przycisk ktory ma odpowiadac za wlaczenie/wylaczenie hp barow, oraz nickow (domyslnie bylo to Shift+K i Shift+L o ile sie nie myle) po czym po prostu to kliknij, gratulacje, problem rozwiazany

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

najwidoczniej coś zostało zepsute

poszukaj w plikach, jeśli nie znajdziesz to repair

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

czesci osob po patchu to sie wylaczylo w tym mnie (wystarczy to wlaczyc w opcjach ;p)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...