Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Silnik serwera

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko postanowiłem że w miarę możliwości wypromuje bartka i jego silniki nagrywając filmik recenzyjny w którym krótko oprowadziłem po większości z jego wersji : 7.2 (silnik plemion by bartkest) 7.3 , 7.5.1 ,7.5 i 8.0 Tym filmikiem chciałem pomóc bartkowi zyskać popularność niegdyś właśnie w ten sposób wypromowałem silnik plemion by kamilek757 (silnik plemion 7.2 by sir.roland) dużo ludzi wiedziało o silniku plemion by kamilek757 ale dużo mnie o silniku rolanda (a w efekcie wszyscy pobierając silnik plemion by kamilek757 pobierali wersję rolanda)

No i + jest taki że tym filmikiem chciał bym złagodzić krytykę jaka pada ostatnio na bartka cieszcie się czym macie bo bartek od pierwszej wersji zrobił ogromny postęp (ma wady jak każdy inny człowiek) myślę że nie powinniśmy tych wad wytykać bartkowi. oto link do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=_nFjKCr1smM&feature=c4-overview&list=UUYTKFixIr0KGtZmJfWU9UXw

Jeśli się podobało dajcie lajka i ew. suba :) zapraszam do komentowania .. jeśli ktoś ma więcej umiejętności w nagrywaniu tego typu filmików walcie śmiało . jeśli coś się nie podoba również dzięki krytyce będę wiedział że robię coś źle . no i oczywiście jeśli krytykować to przy okazji proszę o uzasadnienie . Będę lekceważył posty typu "masz słabe filmiki bo jesteś słaby XD" :)

Ale z tym filmikiem mimo wszystko bardziej chodzi mi o bartka niż o mnie ;)

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...