Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy smartfon do 500 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ace 2 to jedyne co mozesz w tej cenie dostac dobrego :P Xperia Play to do gier jest swietna ale znowu nic innego na niej nie zrobisz bo sie bedzie ciela....

Opublikowano

Xperia X8 - gówno. HTC Sensation XE, nie pakuj się w Xperie U, miałem i dotyk jest strasznie zrypany. Nawet siateczkę widać jak w tych najstarszych telefonach z andkiem...

Nowicjusz
Opublikowano

Xperia X8 - gówno. HTC Sensation XE, nie pakuj się w Xperie U, miałem i dotyk jest strasznie zrypany. Nawet siateczkę widać jak w tych najstarszych telefonach z andkiem...

Panie "skip99". Musiał pan posiadać albo wadliwy model, albo używać Xperię do czynności do jakich telefony nie są przeznaczone. Może też wymusza pan złą opinię na temat smartfona, którego nawet nie miał pan w rękach...

Osobiście wybrałbym Sony Xperię Solę. Jest odrobinę lepsza od powyższych propozycji, ale też odrobinę droższa. Jeżeli nie jest to dla pana problemem wydać 50 złotych więcej, to Sola. W innym wypadku - Xperia U

Opublikowano

Posłuchaj no, nie wiesz - nie odzywaj się. Miałem w ręku Xperię U, przed tym ją polecałem, wydawała się najrozsądniejszą propozycją do 400zł jednak jest ona koszmarna jeśli chodzi o dotyk i ta siatka... Ja już na pewno nie będę polecał Sony, skutecznie mnie ten telefon zraził do tej firmy. Jak już to lepiej Xperie Sole sprawdzić, chociaż jest ona o wiele gorsza od Sensation XL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...