Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gram na priv servie atomix i zobaczyłem, że jest tam możliwe używanie sh. Więc spytałem sie gracza jak to robi, a on powiedział że uzywa cheat engine. No więc sam też spróbowałem ale mi nic nie wychodzi. Klikam na ten kąputerek z lupą i na AION.bin i robe enable speedhack ale mi nie działa T-T.

Więc czy mógłby ktoś napisać jak się to robi ? Sh na 100% na tym servie (atomix) jest możliwe. Porszę o pomoc i z góry dzięki.

Opublikowano

Sprobuj zamiast enable speedhack pobawic sie ze znajdowaniem adresu odpowiedzialnego za speed postaci :P

Jesli sa jakies buciorki etc dajace speeda to robisz 1 skan z unknown initial vaule, zakladasz butki, potem robisz skan "increased value", zdejmujesz , skan z "decreased vaule" i tak w kolko ;P

W koncu moze zostanie Ci ten 1 adres. ;)

Tak czy inaczej watpie zeby zrobil to przez cheat engine... prawdopodobnie zrobil Cie w balona ^^

Opublikowano

Jesli sie nie myle to wartosc 100 speeda to 16226, tylko zawsze jest JESLI sie nie myle, i nie, nie robil nikogo w balona, uzywanie CE jako SH moze byc przydatne.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 5 tygodni później...
  • 2 lata później...
  • Dodaj nową pozycję...