Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher minecrafta sie nie uruchamia

zesaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie xD. Tu Xezraf (zesaw) i mam problem. mianowicie chcialem pograc w minecrafta po dlugiej przerwie ale kiedy dzis wlaczylem launchera nic sie niestalo. byla przez chwile klepsydra a potem znikla ,robilem to kilka razy (uruchamialem minecrafta) i nic potem usunolem folder .minecraft i wszystkie launchery i sciagnolem od nowa i nadal nic wiec zdecydowalem sie napisac tutaj.

Kto Pomoze Dostanie WIELGACHNEGO +a kto bedzie sobie robil jaja albo napisze zebym przeinstalowac go albo jave (bo jave przeinstalowywalem) Dostanie odemnie WIELGACHNEGO -

Opublikowano

kolo problem jest otoz mam wolny net i musialbym czekac dlogo az by sie wlaczyl minecraft z tego dlatego chce zeby ktos mi pomogl naprawic starego launchera (minecraft sp) albo launchera ze strony minecrafta bo tam mi pisze cos takiego " An error occrrend while starting the aplication.

nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa.ponowne zainstalowanie moze naprawic ten problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...