Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Midgaard.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4kul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę wasze komentarze dotyczące prezentacji są bezcenne. Czy liczy wam się prezentacja niż serwer ? <śmieje się>

Edit: Zapomniał dodać że gramy w niebieskich

Opublikowano

Naprawdę wasze komentarze dotyczące prezentacji są bezcenne. Czy liczy wam się prezentacja niż serwer ? <śmieje się>

Zazwyczaj ocena książki po okładce jest bardzo myląca , jednak myślę ,że tutaj nie ma co nawet pobierać , nie chcę was zniechęcać , ale jeżeli prezentacja jest wykonana dobrze i rzetelnie nawet bez grafiki za setki złotych to dobrze świadczy o profesjonalnym i poważnym podejściu administracji do ich dzieła .

Opublikowano

Gramy only niebiescy? to ma być hamachi? ROFL ić z tym czymś gdzje indzjei.

Tak mam słownik, i nie potrzebuje go.

@offtop skąd dropnąć bronie 65, 75 i stalki?

Opublikowano

Żałosny serwer, gra z 20 osób, misję są na nieodpowiednie lv [zęby orka od 60lv o.0?]

serwer 100% gotowiec, nic ciekawego, nie polecam.

Opublikowano

ten server to żenada . KochaneQ pomaga w servie i ma co chce zeby on miał top 1 cofneli level innym spoko .. wiec wiecie . nie polecam ten server to gufno na maxa. H@ ile on może miec lat 14 ? 13

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

sam serwer też jaj nie urywa :D nie ma z kim grać.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

ten server to żenada . KochaneQ pomaga w servie i ma co chce zeby on miał top 1 cofneli level innym spoko .. wiec wiecie . nie polecam ten server to gufno na maxa. H@ ile on może miec lat 14 ? 13

Ty pewnie tyle masz lat. Nie bd pisał ile ja mam lat bo to nie ważne jest. Pozdrawiam

Opublikowano

Ty pewnie tyle masz lat. Nie bd pisał ile ja mam lat bo to nie ważne jest. Pozdrawiam

Mam wiecej lat od cb , ani razu na ts nie dales mnie na kanal a mowiles ze masz 19 lat , Nawet fb nie pokazales . Boisz sie z innymi rozmawiac jedynie z kolegami . Uwazasz sie za doroslego a tak nie jest . juz ktos pisal ze masz 16 lat . Ktos jak jest starszy od cb to go olewasz i nigdy z nim na ts nie porozmawiasz , na serwerze cofasz lvl co chwile , Bronie mialy byc dodane do system ul i nic . Z truty i tyle sie robi .

Opublikowano

Ahaha ten serwer to żart z prezki guffno wiadomo nie ma systemu ulepszania nie ma petów pokazanych nic kompletnie prezentacja wykonana na odwal się i tyle pewnie ktoś nauczył się robić serwer poprzez filmik na yt i próbuje dedyka otworzyć wolne żarty :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...