Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] patchowanie

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mnie to wkurwia za przeproszeniem. ''wiem zaraz warna dostane i wgl'' ale to jest prawda. bo czekam 2 godziny mam te 99% i nic a kolega który mial to samo to pyk 3 sek i juz mu działa... a mi sie tak wacha pisze ze pozostały 2 sek potem 1 potem 0 i potem jakies 33% jest etap 2/2 0% i jakieś -25:03 min itp. MÓGŁ BY KTOŚ WRESZCIE POMÓC ? A NIE PATRZYCIE NA TEMAT WSZYSCY JAK GŁUPI I NIE ODPOWIADACIE TYLKO SIE ŚMIEJECIE,ŻE WAM DZIAŁA. Tak wiem zaraz beda skargi i wgl jestem dziecko noob jakiś retart i wgl. ale nie po to męczyłem się 6 miesiecy wbijania 30 lv i wgl żeby nagle mi nie działał lol bo aktualizacja^^ pozdro.

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

up masz racje ja normalnie gram juz od kilku lat i czesto sa takie wypadki uzylem repeir i z 0,01 sec przeskoczylo ylko na 0,00 sec o.O ale postemp

Pomoglem Daj +

Jezeli Niedasz Vader Do Ciebie Przyjdzie

Ciemna Strona Mocy Jest Zemnom

Opublikowano

Przed chwilą patchowałem LoLa.

Gdy pozostaje 2 sekundy należy poczekać kilka minut, wtedy przeskoczy na 1 sekundę, następnie znów na drugą. Należy poczekać około 10-20 minut i będzie zupdatowane.

Mała wpadka Riotu i tyle, lecz myślę, że w niczym nie przeszkadza.

Opublikowano

Właśnie,że co chwile mi przeskakuje z tego 0:03 sek na 0:02 i wgl. np teraz mam 0:00 i zaraz bede mial z 0:03

@EDIT włączyłem od nowa lola i nie wiem póki co została 1 minuta i 99%.@EDIT again znowu 0 sekund 99%...

@EDIT dobra naprawiam pliki gry może to coś da więc z/w tak za godzinke to sie zrobi więc napisze czy zadziałało czy nie ;)

Opublikowano

troche ogarniecia ludzie ... wjedzcie w lola / rads/ temp jesli te pliki które tam sa zwiekszaja sie to znaczy ze pobiera aktualizacje , a wy macie tylko bug graficzny ... mam to samo zreszta , kiedy tak zaczelo plik mialem 10 mb teraz ma 200 i pobiera dalej spokojnie xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Mam to samo, czekam już dobre pół godziny i nic. Najpierw 0:03, potem 0:02, 0:01, teraz jest 99% i 0:18 i stoi..

@@LOL, PRZESKOCZYŁO NA 0:17 :OO

@@I znowu 0:18..

@@dobra, załadowało mi się :O

Jest jakiś link odnośnie tego patcha ?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

mhm teraz aktualizacja spadla mi do 33% i dupa czas jest na minusie

Pomoglem Daj +

Opublikowano

mogl by ktos napisac do supportu co zrobic mi sie niechce wloczyc niestety i odpowiedz dac tutaj ??

Pomoglem Daj +

Opublikowano

Ok j/j :D tak jak kolega wyżej pisał jest to błąd graficzny. Gdy wejdziemy następująco : Mój komputer-Riot Games-RADS-temp- i tam beda 2 pliki to 1 plik co chwile zmienia swoja liczbe mb np mialem 58 743 kbs a potem jak cofnalem i wlaczylem jeszcze raz ten folder temp to mial 59 203 kbs więc to jest błąd graficzny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...