Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Renekton

D3STROYOWSKY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Czy w mojej grze Renektonem, wszystko było OK ?

Najbardziej skupiałem się na farmieniu ( dużo creepów z jungli ) oraz gankowaniu mida.

Wszystko pod armor, ponieważ można powiedzieć że nie mieli AP ( kata leave, nidalee useless, evelynn useless )

j06ntv.jpg

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Co Ci da że ktoś powie że jest ok lub nie, przecież gra się dla siebie, a nie na pokaz. Akurat moim zdaniem to są chyba średnie staty, sam nie jestem jakoś specjalnie doświadczony, ale chyba dupy nie urywa. Ja osobiście nie widzę sensu zakładania tematów takich. Rozumiem chwalenie się pentą na rankedzie itd.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ciężko po samych statystykach ciężko powiedzieć, czy było ok. Na pewno wcześniej bym dokończył item z brutalizera. Build raczej ok, skoro nie było AP u przeciwnika. Merkurki też niepotrzebne, bo cc nie mieli.

@edit

Skoro drużyna miała 39 fragów, a Ty byłeś przy 16 to trochę mało. Chyba, że jakoś bardzo dużo killi w early było.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ale to po prostu druga gra Renektonem na solo topie, więc chciałem się zapytać czy coś nie tak z goldem, farmą, buildem :P

Farma jak na 35 minutę ssie powinieneś mieć 300+ tak samo staty chujowe ;/ build ok tylko zmień kolejność

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Farmy mogłeś mieć trochę więcej, build jest dobry (dobrze byłoby gdybyś podał jeszcze kolejność, w jakiej składałeś ten build - wtedy mógłbym go dokładniej ocenić). To na chwilę obecną wszystko co mogę powiedzieć, jeśli chcesz oceny samej gry to przydałby się przykładowy filmik twojej gry.

Opublikowano

Dzięki.

Tak myślałem że będą hejty dot. farmy, ale tak to jest jak się co jakiś czas gankuje.

Co do buildu to pierwszego składałem sunfire, randuima, warmog, butki i składałem clevera.

1390848731-U997276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...