Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zalagować sie na Solar pomocy

andrzej337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam po dzisiejszej nocy nie moge zalogowac sie na zadna psotac na solarze, potarzuje bład podczas łączenia sie z serwerem, na inne moge[serwery] konta nie banowane bo moge na stronce+inne serwery wlasnie, reinstalowalo ale nic nie dalo, pomocy!!

Opublikowano

na czystym, ogolnie na m2bobie, lecz prez noc, cos sie pofixowalo z botem, na rano juz nie moglem sie zalogowac, czy przez bota czy normalnie, wiec reinstalonlem metina ale to tez nic nie pomogło, prosze o pomoc

najlepsze ze inne tak jak pisalem s25 s24 normalnie moge sie zalogować

Opublikowano

mam to samo od dzis rana znaczy moze od wczoraj ale dzis dopiero gralem teraz sie zaloguje ale lagi mam jak chu moze to cos u nich poczekaj do jutra zobaczysz czy jest jakas zmiana ;)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

no nic, jesli ktos cos dodatkowo by wiedział aby pomoc prosze pisać,dobrze ze nie tylko ja mam taki problem.

jak coś się zmieni bede pisać

edit:

a inni z was moga normlanie na solara sie logować?

Opublikowano

ale chodzi ze nawet recznie bez bota, jak chce sie zalogowac to nie moge ale tylko s26

potwierdzam tylko s 26 nie chce, zadne konto, nic, kazdy inny serwer smiga,,

Opublikowano

odczekaj do jutra, może to problemy od twojego dostawcy - brzmi to dziwnie ale ja kiedyś nie mogłam się zalogować na s7 gdzie grałam a reszta serwerów mi w większości działała, oprócz s7 nie działały mi jeszcze 2 inne nie pamiętam jakie, co się okazało - coś z dnsami mojego dostawcy było nie tak i trzeba było poczekać aż się odświeżą, na drugi dzień wszystko działało.

Spróbuj zrestartować router, jak go masz.

who cares?

Opublikowano

no nic, walcze jak moge i 0 efektów, zobaczymy czy moze noc pomoze, jesli nic to formata bedzie trzeba, no ale zobaczymy, jak macie jakies pomysly to piszcie

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

i co w końcu się dalej działo mam taki sam problem z serwerem Negros na PL tak samo po nocy na bocie nie moge sie zalogowac tylko na ten swiat reszta śmiga. Można coś z tym zrobić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...