Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Eruris

ChwalyStemp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc od pewnego czasu serwer eruris mi sie nie wlacza wchodze do gry loguje sie i serwer sie wylacza do pulpitu i pisze , ze wszystkie ch sa off a sa on stalo sie Tak po tym jak zalozylem pd`ka nwm czy to zbieg okolicznosci czy nie pobralem go jeszcze raz ale nadal to samo pomocy :(

Opublikowano

serw nie padl ch sa on bo normalnie sie loguje tylko zamiast zobaczyc wybor postaci widze swoj pulpit dzis pobralem znow klienta i nic i nie nie gram na kamermodzie

Opublikowano

nie nic nie robilem w ustawieniach probowalem wlaczyc tak jak mowiles nic nie blokuje i pobralem nawet nowe sterowniki i nadal nic co mam robic napisalbym do jakiegos administratora serwa ale na tym serwie nie ma nawet forum i nie wiem jak sie skontaktowac zrobilem przywracenie systemu i zrobilem tez skan kompa nie mam zadnego wirusa pomocy :(

Opublikowano

Pobierz nowego klienta, może w plikach jest coś nie tak.

Jednak ja nadal sądzę, że postać Ci się zbugowała - może po założeniu PD'a. Jak żadne sposoby nie pomogą to może napisz do administracji o odbugowanie postaci? Czasami odbugowanie przez stronę nic nie daje, nie raz się o tym przekonałam.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

ale pobralem juz 3 razy klienta a kontaktu z administracja nie mam bo na serwie nawet forum nie ma ;/

Sprawdzałeś może na innym komputerze, czy masz taki sam błąd?

Opublikowano

ale to na tym innym pc masz normalnie ch ?

Znalazłem kontakt do jednego z GA czekam na odpowiedz odnośnie co z serwerem

Oo to super jak bedziesz cos wiedzial to napisz

Opublikowano

mam tak samo na ch1 /ch2 /ch4 jak wchodze wyrzuca a jak na ch3 wchodze to pisze Loguje.. i nic cały czas non stop ;D nic sie nie wyłancza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...