Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer dla YouTuberów!] [20S] [Start w piątek!] [LogBlock] YouTubowa równina

donek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa Serwera: YouTubowa Rownina
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Hosting
IP : gs3.internalhost.pl:25655
WhiteList: Włączone
Tryb Gry: Survival
Ilosc Slotow: 20
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone [Pierwsza godzina: OFF]

==================================================================================

Jest to serwer na którym będą grać ze sobą YouTuberzy.
Warunki żeby się dostać:
* Ogarnięte mikro
* Przydałoby się nagrywanie
* Jeśli nie masz premium, załatw sobie mineshafter [EDIT]
* Musisz mieć 60 widzów i 13 lat
* Nie możesz kraść ani niszczyć prac innych
* Musisz umieć się dogadać z innymi ;-)

=====================================================================================

Wzór podania:
Nick:
Jesteś ogarnięty?:
Nie będziesz cheatował?:
Będziesz nagrywać z serwera?:
Ilu masz widzów?:
Link do kanału?:

PO WSZYSTKIM NAPISZ DO NAS NA SKYPE: lensgfx

Opublikowano
Nick: Tezert

Posiadasz mikrofon?: Yeeep (tak)

Jesteś ogarnięty?: Ta ;P no i śmieszny (Yt tego wymaga)

Nie będziesz cheatował?: Oczywiście... że nie

Będziesz nagrywać z serwera?: Tak ;]

Ilu masz widzów?: 785 prawie 800

Link do kanału?: youtube.com/tezertmc (jeżeli nie działa to wpiszcie normlanie na yt)

Opublikowano

WTF ? :P co to za syf ? Źle zrobiona prezentacja... to jest pisane chyba dla debili... Już widzę jak ludzie lecą, by tam zagrać. Założyciele serwera mają chyba po 12 lat.

Opublikowano

@Up Założyciele mają po 14 i 15 lat. Pisane, no i? Nie mam talentu do rysowania w programach, więc nie zrobiłem. Proste. Przy okazji dlaczego niby źle?

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam. Nie mówię, że prezentacja ma być w formie graficznej, tylko że jest głupio napisana. Jeżeli już ktoś zajmuje się działalnością na yt to ma mikrofon i nagrywa coś. Po co więc wymieniać to w wymaganiach? Już widzę, jak dzieci, które mają po 13 lat nie będą kradły i niszczyły. Co tam macie takiego ciekawego, żeby ludzie przychodzili i kręcili z tego odcinki? W temacie nie ma nic na ten temat, więc rozumiem, że to zwykły survival ze spawnem na środku mapy.

W podaniu występuje pytanie: "czy jesteś ogarnięty?" zawsze mnie to śmieszy... jeżeli używasz takiego wyrazu i nie potrafisz go zastąpic ładniejszym odpowiednikiem, nie jesteś dla mnie "ogarnięty". Robiąc taki nieprzemyślany serwer i bez perspektyw na przyszłość, wydaje mi się, że nie wpadliście na pomysł, iż mało kto będzie chciał tam grać i go reklamować.

Opublikowano

@Up dodany,
@2xUp Jeśli ktoś nagrywa parkoury bez komentarzu głosowego to może nie mieć mikrofonu? PS. Myślisz że 13 latek nie może być ogarnięty? Znam wielu 13 latków którzy zachowują się dojrzale.

Opublikowano

@Tilli

To na co tutaj zaglądasz ? Wygląda mi to na ból dupy bo pewnie w jakiś sposób nie możesz tutaj grać;]

@topic

Zapraszam wszystkich polecam ;)

Opublikowano

@Tilli

To na co tutaj zaglądasz ? Wygląda mi to na ból dupy bo pewnie w jakiś sposób nie możesz tutaj grać;]

@topic

Zapraszam wszystkich polecam ;)

Po to jest te forum, żeby można było komentować i oceniać prezentacje serwerów. Czemu miałabym mieć ból dupy? Jest dużo dobrych serwerów, a ja jestem adminem na jednym. Pisze komentarz po to, żeby inni wiedzieli co i jak i nie musieli tracić czasu.

Donek widze, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją dobra stroną. Gdzie napisałam, że 13-latek nie może być "ogarnięty" ? Chodziło mi o to, że wymagasz tego od innych, a sam na takiego nie wyglądasz. Osobiście znam kilka osób w tym wieku, którzy inteligencją dorównują 20-latkom.

Wydaje mi się, że jeżeli ktoś nagrywa parkoury bez głosu, to nie jest super, boskim YouTube'rem, tylko zwykłym laikiem.

Opublikowano
Nick: Wamakaz

Posiadasz mikrofon?: Tak.

Jesteś ogarnięty?: Tak.

Nie będziesz cheatował?: Nie.

Będziesz nagrywać z serwera?: Tak.

Ilu masz widzów?: 37 ( Wiem, wymogi 60, ale warto spróbować :D )

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Nick: theblooes
Posiadasz mikrofon?: tak
Jesteś ogarnięty?: tak
Nie będziesz cheatował?: nie
Będziesz nagrywać z serwera ?: Moze
Ilu masz widzów?: 56
Link do kanału?: http://www.youtube.com/user/TheBlooes

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano
Nick: Wypierdaczek

Posiadasz mikrofon?: Tak

Jesteś ogarnięty?: Myślę, że tak... Świetnie dogaduje się z grupą.

Nie będziesz cheatował?: Nie, nigdy nie chetowałem!

Będziesz nagrywać z serwera?: Prawdopodobnie tak.

Ilu masz widzów?: 89

Link do kanału?: youtube.com/wypierdaczek

Opublikowano
Nick: CampeR_Thc
Posiadasz mikrofon?: Tak
Jesteś ogarnięty?: Raczej Tak
Nie będziesz cheatował?: Nie
Będziesz nagrywać z serwera?: Możliwe że tak
Ilu masz widzów?: Na nowym kanale 15, a na starym 166

Link do kanału?: z racji że regulamin mpcforum zabrania dawania linków do kanału yt, to dam nazwy: Nowy "KociaczekKC94", stary "jin9944".

Wiem, mało mam widzów na nowym kanale, ale jakby nie patrzeć został on stworzony 3dni temu.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...