Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie ecsro

DraGoOonN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc znalazłem test konto na niemieckim forum i chcem wejsc do gry. Loguje się jakąś godzine (bez przerwy) i dalej nie wbiłem. A więc moje pytanie.... W jakich godzinach można wbic na serwer? Jest to wogóle możliwe??

Opublikowano

@up

Myślisz że tak nie robiłem? Położyłem szklanke (akurat miałem pod ręką xD) na enter i poszedłem na jakąś godzine. Robiłem jak ty to mówisz "swoje sprawy" ^^. Przychodze a tu dalej się loguje :l Spróbuje zaraz wbic. Może bedzie jakoś łatwiej.

BTW. Masz jakieś konto do oddanie? Bo to konto testowe to wiesz :/ Jak masz to proszę napisz pw.

Opublikowano

Z tym logowaniem to porażka jest ale powiem warto aż chce sie grać, spoty czyste lagi czasami jak cie złaie to nie możesz sie ruszać ale widzisz co sie dzieje. Możliwe że powiększą server z tych marnych 1000 miejsc bo ludzie silki kupują, jakby co sprawdzaj codziennie ich strone www.silkroad-trader.de

a najlepiej to sie logować w dni robocze od 23.00 albo wbić z rana i zostawić kompa włączonego.

chemicalbrothersgalvani.gif
  • Dodaj nową pozycję...