Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Patchowanie

SpecS Ravens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja miałem take, że dochodziło do 99% zatrzymywało się i po czasie z powrotem do 33%. Wyłączyłem i włączyłem clienta i teraz zaczęło mi pobierać jakieś 364 mb.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Też tak miałem po jakimś patchu czekałem 1h włączyłem od nowa, stało poszedłem do kuchni i przycisk graj jak wróciłem ;d

Uruchom jako admin

Eloczko Smoku, zawsze odpalam jako #Administrator . ;/

65339939328376711656.png

Opublikowano

powiedzcie mi do cholery bo gram wlasnie rankeda i mam w 15 min 15 farmy bo nie widze ile hp maja miniony. O co do kurwy nedzy chodzi?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Mam ten sam problem tylko że przy 99% etapu 2/2... innym sie to normalnie zrobiło tylko mi jak zwykle nie ;c mam windowsa xp zawsze jak cos sie patchowało to normalnie szybko były takie drobnostki 99% etapu 2/2 które trwaly z 5 sek a to już z 10min...

@EDIT wyłączyłem lola i włączyłem jeszcze raz i jest ten sam problem tylko, że przy 0,01sek :D

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

ahhh ;/ no to niestety ale jak ja bede robic reinstallacje to w 3 dni mi sie wszystko zrobi ;/ Mam neta 1.3 mb/s wiec...

Trudno ;/ całe 6 miesięcy na nic ;/ No chyba, że jakimś cudem sie uda xD

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...