Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie legendara

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że farmieniem kasy by było szybciej, ale ile byś wytrzymał?

"Twailajt" xD. Najlepszy. Ale na legendara potrzebujesz z okolo 240 tys karmy xD.

240k to wcale nie tak dużo ;)

7m9a.png

Opublikowano

hmm mam 400 k karmy ? oświećcie mnie jak zrobić za to legendarke .

na legendarke musisz miedzy innymi zrobić cała mape

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Na legendę potrzeba 1mln karmy - około, bo może być mnie, a może być więcej.
Potrzeba 250 Obsidian Shardów - 2100 karmy każdy, oraz 77 Mystic Clover - ok 231 obsidian shardów do wycrafcenia (zależnie od szczęścia)

Tańszą wersją było crafcenie samemu (ok 200G taniej), ale aktualnie ceny orichalcum i ancient wood poszły ostro w górę ze względu na bronie ascended, więc nie wiem jak to wygląda.
Ja powoli składam sam - większa frajda, a z tego co wiem pod koniec roku mają wejść nowe legendy więc ze spokojem zbieram matsy i może wtedy coś złożę :)
Gift of Mastery już czeka gotowy wraz z 80 Mystic Clover ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Tak, bronie ascended są na zawsze. Jeśli masz już 400 poziom robisz trochę orichalcum ingot i ancient wood plank co wbije Ci ok 410 poziom, potem jeśli masz Artificera (tylko na nim wbiłem 450 póki co) robisz wszystkie możliwe miksturki na 400 poziom.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jug_of_water

Coś koło 450-460 poziomu powinieneś mieć, a dalszej drogi jeszcze nie mam, ale niestety będzie to prawdopodobnie craftowanie egzotyków (cena orichallcum poszła 1,5x w górę, a ancient wood log jakieś 3x)
Tworzenie materiałów do Ascended niestety nie wbija dużo poziomu :(

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...