Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Update

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Feature]: A set of new

weapons recently tested on the PTE have been added to the game but have
not been published in the store yet. Keep your eyes peeled for their
release.

• [Feature]: Tapping Q key will now auto-spot. Holding the button will display the menu.
  • [bug Fix]: Reaction animation when getting shot by certain weapons now re-enabled.
  • [bug Fix]: Lessened the “sea sick” effect when zoom walking with a G3A4 in first person view.
  • [bug Fix]: When scoping with a M145 on a QBB-95, no flickering should occur.
  • [bug Fix]: Fixed SKS Sniper rifle first player reload animation that previously broke the players thumb.
  • [bug Fix]: Corrected the range stat description for the M27-IAR in front end.
  • [bug Fix]: Removed the unlock level for regular paint on the PDW-R.
  • [bug Fix]: Dragging the close “x” button in a purchase dialog will no longer make the client hang.

Summary of changes in web release:

• [Feature]: Added Branzone to Germany on the RSP page.
  • [Feature]: Updated the credits page.
  • [bug Fix]: Localized a few missing ability error strings.

Tak więc wprowadzili ten głupi nowy spotted co prawda oznaczanie wrogów dla niektórych będzie ułatwieniem,ale utrudnieniem z prośbą o ammo ,apteczkę = ded bo za długo się ukazuje.

I co prawda jak zwykle kolejny setek bugów.

Polecam wyczyścić cache w bf-a który znajduje się w dokumentach tam gdzie bf.

Na nowe bronie trzeba czekać aż odblokują czyli nie długo.

Co do reszty idę testować :D

Opublikowano

Może nawet lepiej z tym "Q", bo najczęściej używam go do oznaczania, bo o amunicję i o apteczkę często doprosić się nie da, prosisz przez 5 min i nic. A tak to w sumie za dużo to nie pozmieniali.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

W sumie i tak dużo poprawili te Q,bo jest szybsza reakcja od tego Q co było na testach PTE.

Jeszcze nie ma co aż tak narzekać :P

Opublikowano

Racja, teraz jak grałem to o wiele szybciej włącza się ta konsola niż na PTE, więc tragedii niema. Myślę, że 2-3 dni grania i człowiek się przyzwyczai.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś przetłumaczyć na polski wszystko? ;p

tak jak w pierwszym poście - jedyna zmiana to autospotting pod q i menu wyzwalane po przytrzymaniu, bronie już są, ale ich nie ma w sklepie, naprawa kilku z tysięcy bugów.

[właściwości]: zestaw nowych Broń niedawno testowane na PTE, które zostały dodane do gry, ale mają

nie zostały opublikowane w magazynie jeszcze. Miej oczy szeroko otwarte na ich wypuszczenie.

[właściwości]: Naciśnięcie klawisz Q będzie teraz auto-spot. Przytrzymanie przycisku spowoduje wyświetlenie menu.

[Bug Fix]: animacja Reakcja gdy coraz zastrzelony przez niektóre rodzaje broni teraz ponownie włączone.

[Bug Fix]: zmniejszyło "chorobę morską" efekt, gdy zoom spaceru z G3A4 w pierwszym widoku osoby.

[Bug Fix]: Podczas ustalania zakresu z M145 na QBB-95, brak migotania powinna wystąpić.

[Bug Fix]: Fixed snajper SKS rifle pierwszy gracz animacja przeładowania, które wcześniej złamał kciuk graczy.

[Bug Fix]: Poprawiono opis stat zakres dla M27-IAR w przód.

[Bug Fix]: Usunięto poziom odblokowania regularnego farby na PDW-R.

[Bug Fix]: Przeciąganie ścisłej przycisk "x" w oknie zakupu nie będzie już robić klient powiesić.

Zestawienie zmian w wersji internetowej:

[Reportaż]: Dodano Branzone do Niemiec na stronie RSP.

[Reportaż]: Zaktualizowano stronę kredytów.

[Bug Fix]: Zlokalizowane kilka brakujących ciągów błędów zdolność.

Opublikowano

Wkrótce w znaczeniu EA oznacza tyle samo co może na święta ale które ? Moim zdaniem na nowe bronie będziemy czekać bardzo długo :@

Żebyś się nie zdziwił :P

Ja myślę,że w tym tygodniu jakaś nowa broń dla jakieś klasy się pojawi.

Opublikowano

ale serio magazynek bębenkowy w Mg36 ma mniej ammo niż łukowy przy l86|?

Logika Battlefielda... Tak samo karabiny maszynowe o większym zasięgu i mniejszym opadzie pocisku niż karabiny snajperskie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To ja się dziś dziwiłem, że po pół roku przerwy nie umiem grać, czy co i te q mnie wnerwiało, a tu po prostu polepszyli grę :)

Nic tylko skakać z radości, najlepiej z mostu, pod pociąg...

Do tego chciałem jakiś filmik nagrać, ale nie, bo po co?

Tylko komunikaty, że zostałeś rozłączony z serwerem, a jak na jakiś już wbiłem i zawaliłem 5 gości z rzędu, to adminkick, bo po co...

Chciałem Wam nagrać jakiś filmik, ale z tego, co widzę, to dupa będzie, a nie film...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Chcecie dalsze info ? :P

No to jedziemy w kolejnych update przyszykujcie się co niektórzy na płacz,a co niektórzy będą skakać z radości xD

Po kolei Famas,mg36,l85a2 będzie od nowa poprawiane (balans broni) w sumie ja to z Famasa będę zadowolony :D

Opublikowano

Przynajmniej się odpier od m95...

L85 zawsze spoko, 360m headshoot bez opadu kuli GG

Jak dobrze, że na bf3 się przesiadłem, uj że lamię tam snajperem jak nwm, ale za to da się w to grać i jest jakiś support (no chyba, że komunikaty typu wypieralaj do swojego kraju, nie chcemy tu Polaków, bo są zbyt pro).

Teraz bf4 i kolejna zabawa, jakoś się żyje, a Wam współczuję.

Whateva, dziś wleciałem helikopterem w kolesia na dachu z prędkością żółwia ze sraczką, a on wyleciał 50m w powietrze, zawsze spoko.

Opublikowano

@up

Surasmen, to po co tu zaglądasz? Jak w bf3 jest wszystko pro elo, to tutaj tego nie ma, bo nooby by nie ogarniały.

Po pierwsze, ostry nerf szturma

Po drugie, brak opadu ze snajperki

Po trzecie, lepsza optymalizacja

Po czwarte, mniej lagów

Po piąte, lepsze pakiety na medyka( narazie tylko qbb+reddot). I tyle chcę w next updacie.

Opublikowano

@up

Surasmen, to po co tu zaglądasz? Jak w bf3 jest wszystko pro elo, to tutaj tego nie ma, bo nooby by nie ogarniały.

Po pierwsze, ostry nerf szturma

Po drugie, brak opadu ze snajperki

Po trzecie, lepsza optymalizacja

Po czwarte, mniej lagów

Po piąte, lepsze pakiety na medyka( narazie tylko qbb+reddot). I tyle chcę w next updacie.

Po 6 nie w tej grze

Po 7 Nie w tym tysiącleciu

po 8 bo chciałem nagrać montaż

I kolejne co zauważyłem apropo tej optymalizacji, to na moim nowym kompie customizacja bardziej tnie niż na starym...

Opublikowano

Już miałem okazję przetestować Q i jest gówniane, mało kto wtedy dawał ammo jak sie wołało a teraz zanim zawo łasz 2 razy to cie dedną, jeśli po tym update miało być mniej lagów no to gz dla EA gdzie na 10 letnim kompie i na starym updapte grało się dobrze na low na full screenie, teraz lepszy komp i ledwo co idzie na low w oknie ... , nefrf szturma już to widzę dostanie teraz acw-r troche słabszą broń, zmienią staty famasowi i może rusza lkę, wszyscy hura, ruszą mg36 i wszyscy hura, ale as-wala nie ruszą który jest najszybszą bronią i ma takie dmg na bliski że shootgun niemasz szans jak ktoś ogarnie, po czym spadnie im prebuy l85 i famasów więc walną cichy update i famas i l85 będą znowu takie same, później dadzą nową op broń dla assaulta i będzie znowu płacz, a co do ruszania medyka wszyscy którzy niegrają medykiem najczęściej twierdzą że mg36 jest op ale niejest, medyka niema dużo dobrych i b. dobrych broni więc, medyk powinien sprawdzać się na dystansie taki na którym recon ma za bliskio a szturm niedaje już rady a tu bach mamy bronie przeznaczone do walki jak mech na długść noża.

Zatrudnili by sobie człowieka który bym im pokazał co jest złe a co dobre może wtedy by ogarneli. Sam jestem za nerfem szturam, gram nim ale on jest przesadzony, niema praktycznie słabych broni, już na 3 lvlu ma tak zajebistą pukawkę że hej, później scar jest niewiele słabszy, aug odpowiednik l85 celny i spory dmg, an specyficzny karabin ale dzień grania i niemasz szans.

Dobra narazie tyle.

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...